فارس/ بازيگر سريال «حکايتهاي کمال» گفت: اين سريال زندگي روزمره ايرانيان و روابط دوستانه آنها را تصوير ميکند، چيزي که متعلق به همه گروههاي سني است.
سريال «حکايتهاي کمال» به تهيه کنندگي محسن شايانفر و کارگرداني قدرت الله صلح ميرزايي در حالي با روايتي از دهه اخيراً روي آنتن شبکه دو قرار گرفته که به نظر يکي از بازيگرانش از معدود مجموعه هايي است که توان جذب مخاطب کودک و بزرگسال را به طور همزمان دارد.
«وحيد اسمي خاني» گفت: در سريال «حکايتهاي کمال» نقش مردي به نام رجب را دارم و بازي در اين سريال از دو جهت برايم جالب بود؛ يکي اينکه بايد در کاري تاريخي بازي ميکردم و ديگر اينکه نقش مردي را داشتم که در قصه، زندگي او مربوط به سالها پيش از تولد من بوده و بايد به درک درستي از شرايط او و منطق رفتارهايش ميرسيدم. خوشبختانه آقاي صلح ميرزايي با حوصله بازيگرانش را راهنمايي ميکند و به آنان کدهايي ميدهد که ارائه بهتر نقش بازيگر را ياري ميدهد.
بازيگر سريالهاي «زوج و فرد»، «آخر خط» و «مرضيه» افزود: جذابيت «حکايتهاي کمال» براي مخاطب ميتواند در اين باشد که نمايشگر فرهنگ کهن ايرانيان و روابط دوستانه مردم ايران است. اينکه در گذشته چقدر روابط همسايه ها و اقوام نزديکتر از الان بوده و اهميت اين مسائل اخلاقي و صله رحم را در قالبي شيرين و موقعيتهاي کميک به ما يادآور ميشود.
ضمن اينکه «حکايتهاي کمال» به دليل نحوه کستينگ و ظرفيت شخصيتپردازي در فيلمنامه همزمان مخاطب کودک و بزرگسال را به خود جلب ميکند که نمونه آن کمتر در سريالهاي اخير تلويزيون ديده شده است. من در جريان توليد سريال شاهد بودم که تهيه کننده آن آقاي محسن شايانفر با سختيهاي فراوان با تلاش و کوشش شبانه روزي آن را سرانجام به آنتن رساند که لازم است از او هم تشکر کنم.
او که سريال «وارش» با نام قبلي «بهترين سالهاي زندگي» به کارگرداني احمد کاوري را در نوبت پخش از شبکه سه دارد، در پايان گفت: از سريال سازان خواهش ميکنم ارائه نقشها را به چند چهره خاص محدود نکنند و به جوانان مستعدي که انگيزه دارند اعتماد کنند تا شاهد ساخت سريال هاي بهتري باشيم.
بازار