مهر/ جشنواره فيلم ترايبکا پس از آن که اعلام کرد در زمان معين برگزار نميشود و با تاخير اين دوره را برگزار ميکند، حالا اعلام کرده بخشي از برنامههاي امسالش به صورت آنلاين انجام ميشود.
جشنواره فيلم ترايبکا که پس از حمله ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در نيويورک شکل گرفت، امسال مجبور شد در پاسخ به شيوع بيماري کرونا، برنامه خود را به تعويق بيندازد.
برگزارکنندگان ترايبکا ۲۰۲۰ که قرار بود از ۱۵ تا ۲۶ آوريل (۲۷ فروردين تا ۷ ارديبهشت) برگزار شود، اکنون اعلام کردهاند اميدوارند بتوانند برخي از برنامههايشان را به صورت آنلاين برگزار کنند.
بر اساس اين ابتکار جديد، برخي از فيلمهاي مستقل که در بخش رقابتي قرار بود به نمايش درآيند، به صورت آنلاين در دسترس قرار ميگيرند تا روزنامهنگاران و اعضاي صنعت سينما بتوانند آنها را تماشا کنند. خريداران امتياز فيلمها نيز امکان دسترسي به اين فيلمها را خواهند داشت و ميتوانند به سازندگان آنها پيشنهاد خريد بدهند يا استعدادهاي نوظهور را کشف کنند.
در بخش سينما ۳۶۰ ترايبکا نيز ۱۵ فيلم واقعيت مجازي در دسترس قرار ميگيرد تا علاقهمندان بتوانند آنها را در خانه و از طريق سينماي خانگي تماشا کنند.
هيات داوران براي فيلمهاي بلند، کوتاه و فيلمهاي تبليغاتي همچنان به برندهها جايزه ميدهند و همان گروه داوران که پيشتر اعلام شده بود که دني بويل و رجنيا هال و لوکاس هجز هم از جمله آنها بودند، به داوري فيلمها مينشينند.
جين روزنتال مديرعامل جشنواره که يکي از بنيانگذاران اين جشنواره در کنار رابرت دنيرو است، اعلام کرد اين برنامهريزي تقريباً بلافاصله عملي خواهد شد. وي افزود يک برنامه ابتکاري ديگر هم با عنوان «يک فيلم کوتاه در يک روز اضطراب را دور ميکند» اين امکان را به افراد علاقهمند ميدهد تا بتوانند فيلمهاي کوتاه را تماشا کنند.
وي افزود اين امکان وجود دارد تا ديگر فيلمهاي بلند که قرار بود براي نخستين بار در ترايبکا به نمايش درآيند در جشنواره تلويزيوني ترايبکا که در سپتامبر برگزار ميشود، روي پرده بروند؛ اما هنوز براي صحبت کردن در اين باره زود است.
در هر حال چند هفته سخت براي سازماندهندگان ترايبکا بوده است زير آنها همه سال کار کرده بودند تا بتوانند بيش از ۱۰۰ فيلم و رويداد را براي بيش از ۱۵۰ هزار تماشاگر و توريست نيويورکي عملي کنند.
روزنتال با تاکيد بر اينکه همه اين رويدادها نااميدکننده بوده است يادآوري کرد که بعد از ۱۱ سپتامبر اين جشنواره ايجاد شد تا مردم را جمع کند و به آنها روحيه بدهد و حالا اينکه مردم نميتوانند دور هم جمع شوند اصلاً طبيعي و براي انسانها راحت نيست.
روزنتال همچنين تاکيد کرد که هاليوود بسيار تحت تاثير همهگيري کرونا قرار گرفته و با توقف توليد همه فيلمها و برنامههاي تلويزيوني و بسته شدن سينماها و لغو همه جشنوارههاي بهاري، همه چيز متوقف شده است.
وي افزود: صنعت سرگرمي هميشه ضد رکود بوده و حالا همه در حال جستجو براي يافتن راههايي براي حرکت مثبت هستند.
روزنتال افزود در همه اين مدت سعي کرده تا خودش را مشغول نگه دارد و در خانهاش در نيويورک در قرنطينه است و از همانجا سعي ميکند به کارهايش برسد و اگر نتواند از طريق کنفرانسهاي آنلاين کارهاي حرفهاياش را انجام دهد، با شستن لباسها و جارو کردن خانه و شستن ظرفها خودش را مشغول نگه ميدارد.
بازار