مهر/ با يک ابتکار محيط زيستي در صنعت فيلم بريتانيا، مقامات ناظر بر توليد فيلم ميخواهند با توليد کربن در اين صنعت مقابله کنند.
۲ سال بعد از اينکه فرانسيس مکدورمند از سخنراني خود هنگام پذيرفتن جايزه اسکار استفاده کرد تا درباره «اينکلوژن رايدر» يا بندي از قرارداد بازيگران که اجازه گوناگوني بيشتري را ميدهد صحبت کند، حالا ابتکاري محيط زيستي اميدوار است بتواند همين کار را براي پايداري آب و هوايي انجام دهد.
آلبرت نام پروژهاي تحت حمايت بفتا است که از سال ۲۰۱۳ تا به حال ردپاي کربن در برنامههاي تلويزيوني بريتانيا را اندازهگيري کرده است. حالا اين پروژه، ابتکاري به نام «گرين رايدر» راهاندازي کرده تا پروژههاي سينمايي و تلويزيوني بريتانيايي را تشويق به افزايش بهرهوري در مصرف انرژي کند.
سازماندهندگان آلبرت ميگويند اين ابتکار جديد به بازيگران، مدير برنامههاي آنها و مديران انتخاب بازيگران کمک ميکند بتوانند تدابيري را در صحنههاي فيلمبرداري اعمال کنند که پايداري مصرف انرژي را بهتر ميکند. از طريق قرارداد بازيگران، گرين رايدر اجازه ميدهد آنها بتوانند در انتخاب آزاد باشند و مثلاً درخواست کيترينگ گياهي، نورپردازي با انرژي پايين و اعمال سياستهاي قابل بازيافت بودن مواد مصرفي را از شرکتهاي تهيه فيلم داشته باشند.
آلبرت ميگويد هدف کلي اين ابتکار اين است که صنعت فيلم و تلويزيون به سمت آيندهاي حرکت کند که در آن آلايندههاي کربني توليد نشود.
ارون متيوز رييس پايداري صنعتي آلبرت گفت: براي انجام اين کار، هر فردي که در تهيه يک فيلم نقش دارد، از خود تهيهکنندگان گرفته تا اجراکنندگان، بايد بداند چه کاري ميتواند انجام بدهد. گرين رايدر ميخواهد به بازيگران، مدير برنامهها و مديران انتخاب بازيگر کمک کند تا آنها هم بتوانند تغييرات مثبتي ايجاد کنند.
امسال براي نخستين بار مراسم جوايز فيلم بفتا (۲۰۲۰) کاملاً بدون توليد آلايندههاي کربني برگزار شد و از آلبرت تاييديه دريافت کرد.
گرين رايدر ديروز راهاندازي شد و حالا از طريق وبسايت آلبرت به صورت رايگان در دسترس است. مجموعهاي از سمينارهاي آنلاين هم به زودي با مشارکت شبکههاي انتخاب بازيگر و استعداديابي برگزار ميشود تا نحوه استفاده بهينه از گرين رايدر را توضيح دهد.
بازار