مستندی درباره تلاش مادربزرگی ۸۴ ساله برای شرکت در مسابقات جهانی دو

مهر/ مستند «قهرمان» به تهيهکنندگي و کارگرداني الهام آقالري پس از گذراندن مراحل توليد و فيلمبرداري در شيراز و پشت سر گذاشتن آخرين مراحل فني، آماده نمايش شد.
مستند «قهرمان» داستان فاطمه حشمتي مادربزرگ ۸۴ ساله، قهرمان ملي و آسيايي در رشته دوميداني است. او براي شرکت در مسابقه جهاني با چالشهاي زيادي به لحاظ مالي و اجتماعي مواجه است و براي رفع موانع براي حضور در مسابقه بسيار تلاش ميکند.
اين مستند به کارگرداني الهام آقالري ساخته شده است که از اعضاي خانه سينما و ايسفا است و سابقه ساخت مستندهاي «سرنوشت بايگاني»، «شهر زيباي من»، «اين شيشه شکستني است»، «يک لقمه مهرباني» و … را در کارنامه هنرياش دارد.
«قهرمان» کاري از شبکه مستند سيماست. پژوهش و نويسندگي اين مستند توسط مهدي جوزايي و الهام آقالري انجام شده است و از ديگر عوامل آن ميتوان به تدوين: بابک حيدري، مدير تصويربرداري: عبدالله شکري، تصويربرداران: محمد آقا محمدي و الهام آقالري، صدابردار: علي بلندنظر، صداگذار: شاهين پورداداشي، اصلاح رنگ و نور: حميدرضا فطوره چيان و برنا جمشيدي، دستيار تهيه: مطهره کشاورز محمديان، موسيقي: صبا ندايي، مدير توليد، برنامهريز و روابط عمومي: علي کشاورز و طراح پوستر: نويد برهمند اشاره کرد.