فستیوال فیلم توکیو فیزیکی برگزار میشود

مهر/ فستيوال بينالمللي فيلم توکيو در سيوسومين دوره خود که قرار است بين روزهاي سيويکم اکتبر و نهم نوامبر (۱۰ تا ۱۹ آبان) برگزار شود، شماري از فيلمها را به صورت فيزيکي به نمايش خواهد گذاشت. اين فستيوال همچنين با فستيوال توکيو فيلمکس مشارکت ميکند که معمولاً اواخر نوامبر برگزار ميشود.
يکي از نمايندگان فستيوال توکيو گفت برنامهريزي براي پخش زنده فيلمها با حضور تماشاگر ممکن است «بسته به وضعيت بهداشت جهاني» تغيير کند. فستيوال ميخواهد در سالنهاي سينماهاي توکيو فيلمها را پخش کند، اما سمپوزيومها و رخدادهاي مباحثه با مهمانان بينالمللي خود را به صورت آنلاين برگزار ميکند.
نماينده اين فستيوال گفت: «تا اين لحظه فکر ميکنيم دعوت کردن مهمانان از اروپا و آمريکا بسيار سخت خواهد بود. در مورد کشورهاي همسايه در آسيا هم هنوز بسته به وضعيت ويروس امکاناتي وجود دارد».
تغييري ديگر در برنامه فستيوال ترکيب سه بخش اصلي آن يعني رقابتي، آينده آسيايي (فيلمهاي ساخته کارگردانان نوظهور آسيايي) و اسپلش سينماي ژاپن (فيلمهاي مستقل محلي ساخته کارگردانان تازه و قديمي) است. اين سه بخش در بخشي جديد ترکيب ميشوند که توکيو پرمير ۲۰۲۰ نام گرفته است. اين بخش حدود ۳۰ فيلم از کارگردانان نوظهور و جاافتاده را پخش ميکند و فقط يک جايزه که جايزه مخاطبان است اهدا ميکند.
فستيوال توکيو فيلمکس هم که معمولاً مختص فيلمهاي هنري آسيايي و ديگر نقاط دنياست که در فستيوالهاي بزرگ پاييزي پخش ميشوند، امسال ۲ هفته زودتر برگزار ميشود، مدت زمان برگزاري را کم کرده و مقياس برگزاري را کاهش داده است. اين فستيوال حالا همزمان با فستيوال توکيو يعني بين روزهاي سيام اکتبر و پنجم نوامبر برگزار ميشود و فقط يک بخش رقابتي و مجموعهاي از نمايشهاي ويژه خارج از رقابت خواهد داشت.
اين ۲ فستيوال اعلام کردند مشارکت جديدشان مانند همکاري بين فستيوال فيلم کن و دوهفته کارگردانان است و انتظار دارند نتيجه آن تقويت ۲ طرفه صنعت فيلم باشد.
بازار خريد و فروش حقوق رسمي فيلم و تلويزيون فستيوال فيلم توکيو که معمولاً همزمان با فستيوال توکيو برگزار ميشود، قرار است به صورت فيزيکي برگزار شود اما سمينارها آنلاين خواهند بود.