نماد آخرین خبر

آداب سریال سازی از نظر نگین صدیق گویا

منبع
جام جم
بروزرسانی
آداب سریال سازی از نظر نگین صدیق گویا

جام جم/ نگين صديق گويا در يادداشتي نوشت: به نظرم نبايد رسانه اي را بر رسانه اي ديگر برتري داد،بلکه بايد براساس محصولي که هر رسانه ارائه مي کند به ارزيابي کيفيت آن پرداخت. گاهي پيش مي آيد يک فيلم آماتوري از يک گروه جوان خيلي بيشتر از سريالي که کلي نام دارد مورد پسند قرار گيرد، ولي تفاوت در گستره ديد است که خيلي جاي اغماض دارد.

طبيعي است که يک فيلم کوتاه آماتوري را همگان نمي توانند ببينند،ولي سريالي را که هر شب از تلويزيون پخش شود بسياري ولو ناخواسته تماشا مي کنند. اين گستردگي ديد تلويزيون است که باعث مي شود موفقيت ها يا ضعف هايش گل درشت جلوه کند در حالي که آن فيلم کوتاه آماتوري اگر کيفيت هم نداشته باشد، چنان که بايد در کانون نقد قرار نمي گيرد.
با جامعه جوان و نوجواني روبه رو هستيم که بسياري از قواعد و چارچوب هاي نسل گذشته را قبول ندارند،ولي به بسياري از سنت هاي اساطيري هم پاي بندند.در برابر علاقه مندي هاي نسل جوان نبايد موضع گرفت و بايد با زبان خودش و با احترام به علاقه هايش با او سخن گفت.يکي از بهترين روش ها براي سخن با نسل امروز،استفاده از زبان سريال هاي تلويزيوني است. سريال سازان بايد بروند به سمت اين که دغدغه ها و مخاطرات نسل جوان را به صورت واقعي و بدون فيلتر درون داستان سريال ها قرار دهند. از اين طريق هم مي توان جوانان را علاقه مند به تلويزيون کرد و هم ازطريق گشودن باب بحث در سريال ها،براي حل مساله مجالي ايجاد کرد.

سريال سازي آداب ، قاعده والگوريتم دارد و در آداب سريال سازي اجتماعي حتما بايد جايي ويژه براي توجه به مصائب جوانان و نوجوان درنظر گرفت. يقينا اين سبک سريال سازي باعث مي شود بزرگ ترها نيز بيشتر با حال و هواي جوانان آشنا شده و به حرف ها و درددل هاي شان توجه کنند.

اگر بر داستان پردازي سريال هاي مان توجه بيشتري داشته باشيم به خاطر استانداردهاي تکنيکي خوب مان خيلي بيشتر از اينها خواهيم توانست مخاطبان را به سمت تلويزيون کشانده و سرگرم شان کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره