نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

واکنش هدیه تهرانی به فیلم پرحاشیه‌ای که علی زندوکیلی منتشر کرد!

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
واکنش هدیه تهرانی به فیلم پرحاشیه‌ای که علی زندوکیلی منتشر کرد!

خبرآنلاين/ هديه تهراني بازيگر سينماي ايران که از فعالان حوزه محيط زيست هم به شمار مي‌رود با انتشار نامه‌اي به ويدئويي که علي زندوکيلي منتشر کرد و حواشي پس از آن واکنش نشان داد.

در روزهاي گذشته انتشار ويدئويي از علي زندوکيلي خواننده پاپ که در آن اعلام کرده بود قصد نگهداري از يک بچه شير را دارد در شبکه‌هاي اجتماعي حاشيه‌ساز شد و بسياري از دوستداران محيط زيست به آن واکنش نشان دادند. يکي از اين افراد هديه تهراني بود که با انتشار يک نامه به انتقاد از اين حرکت و نقد وضعيت نگهداري حيوانات وحشي در برخي از مراکز نگهداري پرداخت.

متن نامه هديه تهراني را در ادامه بخوانيد:

«با ديدن اين ويدئو مي‌توان متوجه شد که هنرمند گرامي،  جناب آقاي زندوکيلي که قصد نگهداري بچه شيري را داشتند و در اين خصوص فيلمي را در صفحه خود به اشتراک گذاشتند از نابهنجار بودن  اين موضوع آگاه نبودند و شايد واگذارکنندگان اين بچه شير جدا کردنش را از مادر نابهنجاري نمي‌دانستند و يا دلائل ديگري داشتند که به راحتي امکان انتشار اين ويديو را نيز دادند!... چرايي و سوالا ت بسياري در اين خصوص وجود دارد،  البته نه از جناب زندوکيلي که به نظر بسيار علاقمند به حيات وحش هستند اما ظاهرا ناآگاه از اصول زيست آنها و اين عدم آگاهي  در بسياري از علاقمندان به حيوانات نيز ديده مي‌شود! 

اين موضوع و همينطور  موضاعات بيشتري  مثل (کاريزا) توله خرس ۲ ساله که به دليل بي‌توجهي با طناب در قفس خود خفه شد باعث مي‌شود نه تنها توجه علاقمندان به حيوانات که مهمتر از آن توجه “مسئولين را بيشتر به موضوعاتي مثل چرائي واردات و يا صادرات حيات وحش غيربومي، ضرورت وجود باغ‌وحش‌ها، قاچاق حيات وحش و لزوم ايجاد مراکز بازپروري و نگهداري معطوف کنيم.“ 

مصائب و موضوعات بسيار گسترده‌اي در زمينه حيات وحش و حفظ ارزش‌هاي طبيعت و محيط زيست  وجود دارند و به همين دليل پرداختن و رسيدگي به  موضوع باغ‌وحش‌ها و مراکز نگهداري و قاچاق حيوانات هرگز در اولويت قرار نگرفته است. 

با اين وجود مسائل  اخير فرصتي است که مسئولين پاسخ اين سوالات را داده و به کمک کارشناسان و علاقمندان راهکار اين معضلات را پيدا کنند و توجه خود را به حيات وحش و محيط زيست مهجور کشورمان بيشتر کنند! 

از همه علاقمندان به حيوانات خواستاريم که در  ترويج و نگهداري از حيات وحش جدا خودداري کنند و در راستاي تشکيل و بهينه‌سازي مراکز نگهداري با اصولي صحيح و جلوگيري از قاچاق حيات وحش، چه توسط اشخاص حقيقي چه باغ‌وحش‌ها  همراه باشند.»

مطالب بيشتر درباره اين موضوع را در لينک زير بخوانيد:

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره