جام جم/ عصرجديد باعث شناخته‌شدن خيلي‌ها شد. از خوانندگان آماتور تا هنرمندان عرصه‌هاي مختلف. البته در راس شرکت‌کنندگاني که رستگار شدند، فيناليست‌هاي فصل اول اين مسابقه استعداديابي بودند. عصرجديد در فصل اولش، پنج فيناليست داشت و درنهايت فاطمه عبادي يا همان دختر شني، برنده مسابقه شد. حالا بعد از گذشت اين همه وقت و در ميانه فصل دوم اين برنامه سراغ فيناليست‌هاي فصل اول رفتيم تا سرنوشت‌شان را بررسي کنيم.

دختر شني
همان‌طور که گفتيم نفر اول اين رقابت‌ها فاطمه عبادي بود؛ هنرمندي که با شن نقاشي مي‌کرد و آخر‌سر هم توانست باحدود شش ميليون و ۵۴۴ هزار و ۹۶۴ رأي صدرنشين اين مسابقه شود و جايزه ۵۰۰ ميليون توماني برنامه را به خودش اختصاص دهد. عبادي متولد اول مرداد ۱۳۶۸ در ماهشهر و فارغ‌التحصيل کارشناسي گرافيک است. او فعاليت خود را با نقاشي روي بوم شروع کرد و حالا نقاشي روي سفال، پرتره و با خاک نيز مي‌کند. بر اساس گفته خودش، استعداد او زير نظر امجد حلبي‌نژاد، استاد نقاشي و رئيس انجمن هنرهاي تجسمي بندر امام پرورش يافت و بعد هم با تحصيلات آکادميک در رشته گرافيک به طراحي‌هاي مينياتوري و ديواره‌نگاري مشغول شد.
عبادي بعد از قهرماني در دور اول عصرجديد به چهره ويژه‌اي در ماهشهر تبديل و پس از مدت کوتاهي پايش به ساير برنامه‌هاي تلويزيوني، همايش‌ها و... هم باز شد. يکي از اين برنامه‌ها، چلچراغ نام داشت که به مناسبت ماه محرم و صفر از شبکه سه پخش مي‌شد. البته پيش از چلچراغ، زمزمه اجراي يک برنامه توسط عبادي به گوش مي‌رسيد، ولي درنهايت اين هنرمند شن‌آرا در ۴۰ قسمت از برنامه چلچراغ حضور يافت. 
او در هر قسمت به عنوان تصويرگر برنامه در تيتراژ و بخش‌هايي که وجود داشت، حضور پيدا کرد و با شن‌هايش راوي قصه‌هايي شد که تلخي آن هنوز قلبمان را مي‌سوزاند. در کنار اين فعاليت‌ها، نفر اول مسابقه عصرجديد با مبلغ جايزه‌اش آموزشگاه بزرگي در ماهشهر راه‌اندازي کرده‌است. 
 فيناليست ۲۰ ساله
محمد زارع که با حرکات نمايشي و پرخطرش معروف شد، نفر دوم اين مسابقه بود. او متولد شيراز است و در کنار اجراها، شخصيت خاصش هم به شهرتش اضافه کرد. از همان پايان فصل قبل قرار شد زارع در پشت صحنه فصل جديد جزو عوامل توليد برنامه شود. همان‌طور که تا حالا در فصل جديد برنامه شاهد بوديد، مربيگري و داوري بخش‌هايي که مربوط به زارع مي‌شود را در فصل جديد بر عهده داشته‌است. زارع که بنا به حرف‌هاي خودش در فصل اول برنامه سال‌هاست قيد تحصيل در دانشگاه را زده‌است، با گرفتن ۲۰۰ ميليون جايزه‌اش محلي را براي تمريناتش تجهيز و براي خودش وسايلي با کيفيت را که لازم دارد، تهيه کرده‌است. 
نکته جالب توجه در مورد محل تمرين جديد زارع اين است که در گذشته او مدتي در کانکس زندگي مي‌کرده و وسايل تمرينش را خودش مي‌ساخته، اما حالا با استفاده از مبلغ جايزه مي‌تواند وسايل استاندارد تهيه کند. زماني که محمد زارع روي آنتن عصرجديد داستان زندگي خودش را تعريف کرد و گفت مدت‌هاست در کانکسي که خريده به تنهايي و دور از خانواده‌اش زندگي مي‌کند و مدرسه را نيز رها کرده، خيلي‌ها به انتقاد از او پرداختند اما درنهايت موفقيتش باعث شد نظرات منفي نسبت به او تغيير کند. در توضيح گذشته‌اش گفته‌است: «من دوست نداشتم به مدرسه بروم، چون چيزي که به دردم بخورد را به من ياد نمي‌داد؛ البته سعي کردم در مدرسه بمانم مثلا اين‌که کلاس تدوينگري رفتم و هنرستان ثبت‌نام کردم، اما برايم فايده‌اي نداشت.»

 نوبت دهه هشتادي‌هاست
سومين استعداد معروف عصرجديد، پارسا خائف بود. او با ۱۴ سال در سال گذشته برنده جايزه يازدهمين جشنواره بين‌المللي موسيقي موغام کشورهاي اسلامي شد.
 اتفاق خاص و جالبي که براي خائف رقم خورد حضور جدي او به عنوان خواننده تيتراژ يک برنامه تلويزيوني بود. طبق هماهنگي‌هاي شبکه سه و سازندگان عصرجديد قرار شد اين خواننده نوجوان تيتراژ پاياني برنامه «ميدون» را بخواند. در حال حاضر فصل دوم برنامه ميدون در حال پخش است و حتما شما صداي خائف را در بخش پاياني اين مسابقه شنيده‌ايد.
علاوه بر اين، خائف با صد ميليون توماني که برنده شد، کار خودش را براي توليد اولين آلبوم موسيقي‌اش آغاز کرد و از اين طريق در حال نزديک شدن به رويايش است. پارسا متولد ۲۷‌ارديبهشت ۱۳۸۴ در اردبيل است. او که فعاليت خود را با حضور در کلاس‌هاي آواز شروع کرد، ابتدا با دستگاه‌هاي موسيقي و سپس آواشناسي آشنا شد و حالا خواننده سبک سنتي است. اين خواننده دهه هشتادي از کودکي به موسيقي و خوانندگي علاقه‌مند بود و صداي رسا و بلند او باعث شد از همان زمان سري به اين حوزه بزند. او زير نظر استادان موسيقي در اردبيل دوره‌هاي موسيقي را گذراند و بعد هم با حضور در عصرجديد توانست بيش از سه ميليون رأي مردمي را به خود اختصاص دهد.
  مرد هزار چهره 
سعيد فتحي‌روشن، چهارمين فيناليست عصرجديد است و درحال حاضر شناخته‌شده‌ترين تردست ايراني محسوب مي‌شود. فنحي‌روشن سال ۱۳۹۰ به عادل فردوسي‌پور پيشنهاد داد يکي از بازي‌هاي ليگ فوتبال را چند هفته قبل انتخاب کند تا او دقيقا تعداد گل‌ها، کرنر، اوت و خطاها را با تمام جزئيات پيش‌بيني کند. او چندبار اين پيشنهاد را تکرار کرد، اما به شهرتي که اين روزها دارد، نرسيد. فتحي‌روشن به عنوان نفر چهارم مسابقه جايزه نقدي ۷۵ ميليوني را دريافت کرد اما از طريق ديگري به هدفش رسيد. بعد از پايان فصل اول برنامه عصرجديد، قرار شد يک برنامه صبحگاهي را اجرا کند؛ اما اين پيشنهاد را قبول نکرد و پس از آن سراغ برنامه «بازيمون» رفت. او که اجراي برنامه بازيمون را دارد بر شهرتش افزوده شده و اوضاع خوبي دارد.
زماني فتحي‌روشن گفته‌بود اگر جايزه‌اي بگيرم، مي‌خواهم با آن زن بگيرم. البته در ادامه هم قول داد در فصل جديد عصرجديد از يک نفر منتاليست حمايت کند و به جهت بار مالي که وجود دارد، به آن شرکت‌کننده کمک کند تا به مراحل بالاتر برسد. اگر مخاطب فصل دوم عصرجديد باشيد، حتما حمايت‌هاي فتحي‌روشن از تردست‌ها را ديده‌ايد. او با بقيه مبلغ جايزه‌اش بخشي از وسايل کارش را که در ايران در زمينه شعبده و منتال وجود ندارد، تهيه کرده‌است. سعيد فتحي‌روشن متولد ۱۵‌آذر ۱۳۵۹ در تهران و دوره‌ديده رشته شعبده در سوئد و آلمان است. سال ۱۳۹۱ وقتي ۳۲ ساله بود با مجوز رسمي توانست اولين مجموعه آموزشي به‌نام «اين مرد جادويي نيست» را به بازار عرضه و بعد از مدتي مجموعه‌اي به‌نام ۱۳ ۱ آموزش شعبده در رشته منتال (ذهن‌خواني) را منتشر کرد. 
  دختران نينجا

تنها گروه از فيناليست‌هاي برنامه، دختران نينجا هستند که رتبه پنجم را به دست آوردند. گروهي منحصر به فرد که حرکات نمايشي و نظم و برنامه‌ريزي‌شان، خاص‌شان کرده‌بود. «تيم نينجوتسوي البرز» نام کامل اين گروه به مربيگري فريبا فرجي‌پور است.  
البته در فصل دوم برنامه عصرجديد هم شاهد گروه مشابهي بوديم که اتفاقا بشير حسيني زنگ طلايي را برايشان به صدا درآورد. البته گروهي که نظر بشيرحسيني را جلب کرد گروه دختران نينجاي خردسال بود. بعد از عصرجديد قرار بود دختران نينجا در شبکه ورزش حاضر شوند و در برنامه‌اي علاوه بر اجراهاي نمايشي، بخشي با عنوان آموزش داشته‌باشند. 
در نهايت چنين برنامه‌اي ساخته نشد اما مربي اين تيم چندجلسه‌اي به عنوان کارشناس يکي از برنامه‌هاي اين شبکه به آموزش بعضي از حرکات نينجوتسو پرداخت. علاوه‌بر اينها تيم عصرجديد پيگير باشگاهي است که شهرداري کرج قولش را داده‌بود تا در اختيار اين گروه و ديگر هنرجويان بگذارد.

با تشکر از ساير بازيگران
به جز اين پنج فيناليست، قول‌هاي ديگري هم به شرکت‌کنندگان مراحل قبل داده شده‌بود. يکي از آنها ساسان پرکان، نوجوان ۱۶ ساله چابهاري است که ژيمناستيک‌کار مي‌کند. به او وعده حامي مالي براي ادامه فعاليت‌هايش داده شده‌بود، اتفاقي که گويا اجرايي شده‌است. علي بهبودي‌فر، يکي ديگر از چهره‌هاي عصرجديد است که با توپ حرکات نمايشي انجام مي‌دهد. او در عصرجديد با چرخاندن توپ روي مسواک توانست رکورد گينس را ۳۰ ثانيه جابه‌جا کند. به اين جوان هم از طرف برنامه نزديک به ۶۰ ميليون تومان براي ازدواج و ثبت رکوردش اختصاص پيدا کرد. آرمان اميدي، خواننده نوجوان مسجدسليماني هم بعد از اجرايي که داشت، قرار شد مقدمات انتشار آلبومي برايش شکل بگيرد، وعده‌اي که کماکان در دست اجراست. همچنين اقداماتي هم براي گروه پسران پارکور که از کهگيلويه و بويراحمد آمده‌بودند، براي تأسيس باشگاه صورت گرفت.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar