کدام هنرمندان در مراسم چهلم ماهچهره خلیلی حضور داشتند؟


ايلنا/ مراسم چهلم ماهچهره خليلي در فرهنگسراي نياوران با رعايت پروتکلهاي بهداشتي در کنار جمعي از هنرمندان و دوستانش برگزار شد.
در مراسم چهلم ماهچهره خليلي؛ مهري شيرازي، فلورا سام، شقايق فراهاني، اميرعلي دانايي، نويد دري (پسر مرحوم ضياءالدين دري) و سوسن پرور حضور داشتند.
سوسن پرور با اشاره به اينکه هنوز رفتن اين هنرمند عزيز را باور نکرده، گفت: زندگيهايمان به اندازه کافي خالي از عشق و محبت شده است. اين عمر باقي مانده را مهربانتر کنار هم باشيم و دستان يکديگر را محکمتر از قبل بگيريم و ياد عزيز از دست رفته را گرامي داريم.
اميرعلي دانايي با اين نکته که انتظار داشتم چهرههاي شناخته شدهتر بيشتري را در اين مراسم ببينم، يادآوري کرد که اولين تجربه جدي بازيگرياش در کلاه پهلوي روبروي ماهچهره خليلي بوده است.
دانايي از صفات برجسته اين بازيگر گفت و توانايي او در بازيگري و اينکه او به جايگاه واقعيش در دنياي بازيگري نرسيد: او هنرمندي بيحاشيه، شوخ، خندان و با معرفتي بود که نتوانست حقش را از اين سينما بگيرد.
نويد دري نيز از حضور پررنگ ماهچهره خليلي در روند کلاه پهلوي گفت و اينکه در سرماي پاريس وقتي تاريخ ويزايش به اتمام ميرسد، به ايران بازميگردد. وي ادامه داد: ماهچهره خليلي با اينکه کارش به پايان رسيده بوده و ميتوانست به لندن برگردد، در پاريس ميماند و جاي خالي نويد دري را پرميکند و دستياري ميکند.
مهديه محمدخاني نيز با اشاره به آشنايياش با ماهچهره خليلي گفت: افزود: هميشه مردم به دليل شباهت چهرهمان ما را با هم اشتباه ميگرفتند. اي کاش بيشتر برايت خوانده بودم.
ماهچهره خليلي در تاريخ هفدهم مرداد بعد از ده ماه جنگيدن با سرطان از دنيا رفت.