نماد آخرین خبر

تهیه‌کننده «آقای سانسور»: محتوای بیشتر کمدی‌ها برای جذب سرمایه است

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تهیه‌کننده «آقای سانسور»: محتوای بیشتر کمدی‌ها برای جذب سرمایه است

باشگاه خبرنگاران/ غلامرضا گمرکي تهيه‌کننده «آقاي سانسور» درباره وضعيت اکران اين فيلم و استقبال نسبي مخاطب طي چند روزي که به سينما‌ها آمده گفت: با وجود اينکه فقط چند روز از اکران فيلم «آقاي سانسور»  مي‌گذرد، پس از «بي حسي موضعي» در رده دوم قرار دارد و  در مقايسه با ديگر فيلم‌ها، شرايط بهتري دارد. به طور قطع اگر در شرايط عادي و غيرکرونايي اکران مي‌شد، مخاطبان استقبال بسيار خوبي از آن مي‌کردند، چون کمدي تميز و شريفي است و سوژه‌اي که به آن پرداخته شده تکراري نيست. ضمن اينکه بازيگران مطرح و محبوبي دارد.

وي در پاسخ به اين سوال که چرا با وجود اينکه مي‌توان کمدي سالم ساخت، اصرار به توليد هرنوع فيلم کمدي است، بيان کرد: خيلي از مواقع به جاي اينکه تمرکزمان را روي ساخت فيلم‌هاي سالم بگذاريم، کاري مي‌کنند و حاشيه سازي‌هايي انجام مي‌دهند تا از هدف اصلي مان دور شويم و فيلمي بسازيم که بقيه مي‌خواهند نه ما؛ در نتيجه خروجي آن، فيلم‌هايي مي‌شود که طي سال‌هاي اخير مي‌بينيم. از سويي بيشترمخاطبان به علت شرايط اقتصادي سخت موجود و مشکلات عديده‌اي که دارند، به دنبال اين هستند که فيلم‌هاي مفرح و کمدي ببينند و اين مي‌شود که حجم توليد اين نمونه آثار بالا مي‌رود.

اين تهيه کننده افزود: نکته مهم بعدي اين است که انگار بايد فيلم‌هايي ساخته شود که بتواند سرمايه گذار جذب کند و توانايي جذب مخاطب حداکثري را داشته باشد. چرا فيلمسازاني مانند ناصر تقوايي نمي‌توانند فيلم‌هاي کمدي (با هر محتوايي) و يا هر نوع فيلمي بسازند؟ چون استاندارد آن‌ها توليد آثار اينچنيني نيست.

وي درباره چرايي اکران اين فيلم در شرايط بد اين روز‌هاي سينما، اظهار کرد: سرمايه گذار تصميم مي‌گيرد که فيلمش را اکران کند و اين اتفاق را براي «آقاي سانسور» رقم زد.

گمرکي در پايان گفت: سينما محل تجمع است و از آنجايي که دولت در دوران کرونا به علت رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، تصميم گرفته تا جايي که مي‌تواند جلوي تجمعات را بگيرد، پس بدين علت با وجودي که تمام موارد بهداشتي در سينما به خوبي رعايت مي‌شود، اين هنر صنعت ضربه بدي خورده است و بعيد مي‌دانم تا آخر امسال شرايط بهتر شود. يکي از مشکلات اساسي اين روز‌هاي سينما نداشتن تبليغات کافي است که صدا و سيما، تبليغات شهري و ... مي‌توانند کمک هاي فراواني در اين زمينه داشته باشند.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar