نماد آخرین خبر

«آتلانتیس» از سوی اوکراین به اسکار ۲۰۲۱ می‌رود  

منبع
مهر
بروزرسانی
«آتلانتیس» از سوی اوکراین به اسکار ۲۰۲۱ می‌رود  

مهر/ اوکراين فيلم «آتلانتيس» را به عنوان نماينده خود به اسکار ۲۰۲۱ معرفي کرد تا در بخش اسکار بين‌المللي به رقابت بپردازد.
 فيلم «آتلانتيس» ساخته والنتين واسيانوويچ به عنوان نماينده اوکراين به اسکار معرفي شد.
اين فيلم در رقابت با ۲ فيلم ديگر اوکرايني شامل مستند «زمين آبي مثل يک پرتقال است» ساخته آيرينا تسيليک و کمدي «افکار من بي‌صدا هستند» از آنتونيو لوکيچ به عنوان نماينده اوکراين انتخاب شد.

اوکراين ابتدا يک فهرست بلند از فيلم‌هاي برترش را انتخاب کرد و بعد از ميان يک فهرست نهايي شامل ۳ فيلم، فيلم نماينده‌اش را معرفي کرد.

«آتلانتيس» درامي در آينده نزديک است که داستاني ضد آرمانشهري را روايت مي‌کند که در آينده‌اي پساصنعتي مي‌گذرد.
اين فيلم در هفتاد و ششمين دوره جشنواره ونيز موفق به کسب جايزه بهترين فيلم بخش افق‌ها شد و يک موفقيت تاريخي را براي اوکراين ثبت کرد.

«آتلانتيس» امروز ۲۶ سپتامبر در برنامه رقابتي بين‌المللي جشنواره فيلم اودسا اکران مي‌شود و از ۵ نوامبر (۱۵ آبان) در اوکراين روي پرده مي‌رود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره