نماد آخرین خبر

 بازیگر تئاتر: از جانمان می‌گذریم تا تئاتر زنده بماند

منبع
ميزان
بروزرسانی
 بازیگر تئاتر: از جانمان می‌گذریم تا تئاتر زنده بماند

ميزان/   بازيگر جوان تئاتر گفت: متاسفانه تعطيلات تئاتر تنها بر دوش اهالي واقعي تئاتر سنگيني مي‌کند، سلبريتي‌ها و چهره‌هاي سينمايي که اين روز‌ها مشغول بازي در آثار سينمايي هستند و تئاتر به جوانان رسيده است، دقيقا تمامي آن‌هايي که سال‌ها از اين هنر پول‌هاي هنگفت به جيب مي‌زدند حالا زير پاي تئاتر را خالي کرده اند.
علي کياني پيرامون وضعيت کنوني تئاتر بعد از نزديک به ۹ ماه تعطيلي گفت: واقعيت امر تئاتر پيش از کرونا وضعيت وخيمي داشت، تئاتر گيشه زده اين هنر را به کلي از بين برده بود و گروه‌هاي جوان هيچ راهي براي ارائه آثار خود در سالن‌هاي استاندارد را نداشتند.

وي در همين راستا ادامه داد: تا وقتي که کرونا نبود سلبريتي‌ها اجازه حضور تئاتري‌هاي واقعي و جوانان را نمي‌دادند، از زماني هم که کرونا آمد همه چيز به هم ريخت، وضعيت امروز تئاتر ناگوار و تاسف آور است، عجيب آنجاست که مسئولين تئاتري هيچ کاري براي بهبود اوضاع انجام نمي‌دهند.
بازيگر نمايش «هجوم» تعطيلي يک سويه تئاتر را ناعادلانه خواند و اظهار کرد: طي هفته گذشته اطلاعيه‌اي مبني بر تعطيلي تئاتر صادر شد، در اين اطلاعيه بخش عمده‌اي از مشاغل نزديک به يک هفته تعطيل شدند، اما به واقع چند درصد اين مشاغل امروز تعطيل هستند.

وي در همين رابطه ادامه داد: به عنوان مثال کافه‌ها و رستوران‌ها بايد تعطيل مي‌شدند، اما به شخصه هيچ کافه‌اي را در محدوده خيابان انقلاب اسلامي تهران نديدم که بسته شده باشد، ناگوارتر آنجاست که تماشاخانهhd به عنوان يک سالن تئاتر تعطيل شده، اما کافه همان مجموعه مشغول به کار است.

اين بازيگر جوان تئاتر برخورد سليقه‌اي در قبال تعطيلي تئاتر را ويران کننده خواند و اظهار کرد: متوجه نمي‌شوم که مسئوليني که دستور تعطيلي تئاتر را مي‌دهند با اين هنر آشنايي دارند؟، اگر جواب مثبت است که بعيد مي‌دانم چگونه تعطيلات تئاتر را هفتگي اعلام مي‌کنند، در حال حاضر پنج هفته است که تئاتر به صورت هفتگي تعطيل مي‌شود، با اين وضع گروه‌ها چطور مي‌توانند براي آينده کاري خود تصميم بگيرند.
وي در همين رابطه اضافه کرد: متاسفانه تعطيلات تئاتر تنها بر دوش اهالي واقعي تئاتر سنگيني مي‌کند، سلبريتي‌ها و چهره‌هاي سينمايي که اين روز‌ها مشغول بازي در آثار سينمايي هستند و تئاتر به جوانان رسيده است، دقيقا تمامي آن‌هايي که سال‌ها از اين هنر پول‌هاي هنگفت به جيب مي‌زدند حالا زير پاي تئاتر را خالي کرده اند.

وي با اشاره به انتشار فراخوان جشنواره تئاتر فجر اذعان کرد: من نمي فهمم وقتي ماه ها تئاتر تعطيل شده اين چه جشنواره اي است، وقتي هيچ اثري روي صحنه نرفته، جشنواره تئاتر فجر که محصول آثار اجرا شده در طول يکسال است چگونه ميخواهد جدولش را پر کند، وقتي مسئولين فرهنگي به طور کامل تئاتر را رها کرده اند برگزاري اين جشنواره آيا معني جز پر کردن رزومه مديران وقت را دارد؟.
کياني با اشاره به حضورش در يک اثر نمايشي خاطرنشان کرد: اين روز‌ها مشغول تمرين نمايش هجوم هستيم که متاسفانه به دليل تعطيلات اجرايش فعلا به تعويق افتاده است، از مسئولين فرهنگي مي‌خواهم که حالا که ما از جانمان مي‌گذريم تا اين هنر را زنده نگه داريم، آن‌ها هم اندکي به وعده‌هاي حمايتي خود عمل کنند، از ابتداي کرونا چندين وعده حمايتي داده شده منتها هيچکدامشان به گروه‌هاي تئاتر تعلق نگرفته و بعيد مي‌دانم که اتفاقي هم بيفتد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar