نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

کدام سریال تلویزیونی پر بیننده تر است؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ايرنا/ نظرسنجي مرکز تحقيقات سيما نشان مي‌دهد تا اول آذر ۷۷٫۲ درصد مردم بيننده برنامه‌هاي سيما بوده‌اند و در ميان سريال‌هاي جديدي که روي آنتن رفته، مجموعه خانه امن شبکه «يک» توانسته با کسب ۳۶٫۴ درصد مخاطب، عنوان پربيننده‌ترين سريال اين روزها را از آن خود کند.

در اين نظرسنجي که در سراسر کشور انجام شده، خانه امن ۵۰ قسمتي که از ۱۰ آبان روي آنتن رفته، در اين مدت توانسته رضايت ۸۹ درصد از بينندگان را در حد «زياد» کسب کند.

خانهٔ امن مجموعه‌اي تلويزيوني در ژانر جنايي، سياسي و امنيتي، به کارگرداني احمد معظمي و نويسندگي حسين تراب‌نژاد است که نخستين بار در آبان ۱۳۹۹ از شبکهٔ يک سيما پخش شد.

پس از مجموعه‌هاي سارق روح و ترور خاموش، خانه امن سومين و آخرين مجموعه از سه‌گانهٔ معمايي-پليسي-سياسي ابوالفضل صفري و احمد معظمي است که با محوريت پرونده‌هاي امنيتي که مسائل مختلف سال‌هاي اخير ايران از جمله اهداف تشکيل داعش و فعاليت‌هاي تروريستي آن‌ها در خاک ايران را در برمي‌گيرد، ساخته شده‌است

اين مجموعه داستان دو مامور امنيتي به نام‌هاي کمال (حميدرضا پگاه) و افشين (امين زندگاني) را روايت مي‌کند که يکي مسئول تيم ضد تروريستي و ديگري مسئول تيم مبارزه با مفاسد اقتصادي و پولشويي است. کمال طبق اخبار واصله مطلع مي‌شود قرار است تيم‌هاي تروريستي داعش عمليات‌هايي را در ايران به راه بيندازند. کمال و تيمش با اطلاعاتِ دريافتي از خارج از کشور به ردزني يکي از نيروهاي داعش مي‌پردازند تا از طريق او بتوانند رابطش در تهران را شناسايي کنند. رفته رفته طي اين ماجرا دو پروندهٔ پيچيدهٔ تروريستي و اقتصادي به هم گره مي‌خورد و ... .
۲۸ قسمت از خانه امن باقي مانده و حدود پنج هفته ديگر هم مهمان خانه‌هاي مردم خواهد بود.
سريال ۰۲۱ شبکه «سه» هم که از پنجم آبان مهمان خانه‌هاي بينندگان شد و بعد از ۲۵ قسمت به پايان رسيد، با ۲۶ درصد بيننده و فصل سوم از سرنوشت از شبکه «دو» که از ۱۰ آبان روي آنتن رفته، با ۲۵٫۱ درصد بيننده در رتبه‌هاي بعدي قرار گرفته‌اند.

صفر بيست و يک کار مشترک جواد رضويان و سيامک انصاريان است که در قالب طنز و کمدي و در چهار فصل ۲۵ قسمتي طراحي و ساخته مي‌شود. مهدي فخيم زاده، سروش جمشيدي، رويا ميرعلمي، نگار عابدي، آزيتا ترکاشوند، مريم شيرازي، اميرحسين رستمي، افشين آقايي، پادينا کياني، مهبد بيور و محمدماهان فلاحتي از جمله  بازيگران سريال ۰۲۱  هستند.

۰۲۱ يکشنبه همين هفته به پايان رسيد اما فصل سوم از سرنوشت يک هفته ديگر به پايان مي‌رسد و سريالي ۲۵ قسمتي است.

بعد از سريال ۰۲۱، سريال شرم از شبکه سيما پخش مي‌شود و بعد از از سرنوشت هم مجموعه‌ بيگانه‌اي با من است از شبکه دو مهمان خانه‌هاي مردم خواهد بود.

سريال شرم آخرين حضور مرحوم سيروس گرجستاني در دنياي بازيگري و نخستين حضور ابوالفضل پورعرب در يک سريال تلويزيوني بعد از ۴ سال است؛ اين سريال به مانند ساخته قبلي احمد کاوري، يک ملودرام اجتماعي است که  که بازيگراني چون ابوالفضل پورعرب، فاطمه گودرزي، اردلان شجاع‌کاوه، فريبا متخصص، نسيم ادبي، سيدمهرداد ضيايي، آشا محرابي، الهام طهموري، ميلاد ميرزايي، نيما نادري، مهرزاد جعفري، مهيار شاپوري، مرحوم سيروس گرجستاني و سياوش طهمورث در آن حضور دارند.

۶۱٫۵ درصد از مخاطبان ۰۲۱ و ۸۷٫۴ درصد از مخاطبان فصل سوم از سرنوشت در حد زياد از اين سريال‌ها ابراز رضايت کرده‌اند.

سه سريال در شبکه «آي‌فيلم» هم بيشترين مخاطبان سريال‌هاي تکراري را از آن خود کرده‌اند. پايتخت ۲، کيميا و پس از باران به ترتيب با ۲۳، ۱۹ و ۱۳ درصد بيشترين مخاطب را در ميان سريال‌هاي تکراري داشته‌اند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني سيما، بر اساس اين نظرسنجي، ۲۷ درصد از هموطنان غيرتهراني، از «شبکه‌هاي استاني» بيننده سريال‌هاي تکراري بوده‌اند؛ ۱۳٫۳ درصد مردم هم از طريق اينترنت تکرار سريال‌هاي سيما را ديده‌اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar