ممنوعیت حضور جانی دپ در «دزدان دریایی کارائیب»

باشگاه خبرنگاران/ ديزني دو فيلم «دزدان دريايي کارائيب» را توليد ميکند؛ يکي از آنها با فيلمنامهاي از تد اليوت و تري روسيو و کارگرداني يواخيم رانينگ است. اسپينآف اين فيلم هم با شخصيتهاي زن با بازي مارگو رابي و کريستينا هادسن ساخته مي شود.
هاليوود ريپورتر گزارش داده است که کمپاني ديزني مدتها قبل از آنکه پرونده امبر هرد و جاني دپ و روزنامه سان در بريتانيا به جريان بيفتد، از اين ستاره سينما فاصله گرفته بود. به عبارتي ديگر، کمپاني ديزني حضور جاني دپ در «دزدان دريايي کارائيب» را ممنوع کرده است.
هاليوود ريپورتر مينويسد که کمپاني ديزني پيشنهاد جري بروکهايمر را براي حضور افتخاري جاني دپ در اسپين آف «دزدان دريايي کارائيب» نيز رد کرد.
جاني دپ بازيگر شخصيت کاپيتان جک اسپرو از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ در چندگانه «دزدان دريايي کارائيب» بود.
تاکنون چندين کمپين جمعآوري امضا براي بازگردندان جاني دپ به اين مجموعه فيلم راه اندازي شده است اما کمپاني ديزني کماکان بر سر حرف خود ايستاده است.