«نوید محمد زاده» و «سارا رسول زاده» زمانی که مجری بودند
آخرين خبر/ نويد محمد زاده و سارا رسول زاده نه سال پيش در قامت مجري در صداو سيما در شبکه جام جم در برنامه دوستان .
برنامه "دوستان" روزهاي شنبه و يکشنبه سال ۱۳۹۰ نه سال پيش به تهيهکنندگي مسعود ساکت اف از شبکه جام جم پخش مي شد و اجراي برنامه را کيوان ساکت اف، نويد محمدزاده و سارا رسولزاده برعهده داشتند .
برنامه "دوستان" گفتگو محور و مخاطبان آن نوجوانان بودند و در اين برنامه به موضوعهاي مورد علاقه آنان پرداخت ميشد .
از نکات جالب توجه اين است شايد براي نخستين بار بود که يک برنامه همزمان با اجراي دختر و پسر به صورت ترکيبي برگزار مي شد البته از اينکه اين برنامه براي ايرانيان خارج از کشور و از شبکه جام جم پخش مي شد بي ربط نيست .
البته پس از آنکه شبکه جهاني جام جم از دستگاه هاي ديجيتال براي مردم ايران قابل دريافت شد و مردم مي توانستند اين شبکه رو ببيند ، برنامه دوستان هم دچار تغييرات اساسي شد و مجريان دختر و پسر ديگر به صورت برنامه هاي جداگانه به اجرا مي پرداختند و خيلي زوداين برنامه به پايان خودش رسيد.
برگرفته از اينستاگرام سينماگرام