نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سینما و چهره ها

موفق ترین و ناموفق ترین سریال های طنز تلویزیون در سال 99

منبع
خراسان
بروزرسانی
موفق ترین و ناموفق ترین سریال های طنز تلویزیون در سال 99

خراسان/ پژمان جمشيدي، سعيد آقاخاني، شبنم مقدمي و حسن پورشيرازي از چهره‌هاي موفق و مهدي هاشمي و سيامک انصاري از چهره هاي ناموفق سريال‌هاي کمدي امسال هستند
 تلويزيون در سال۹۹ چند سريال کمدي را از شبکه‌هاي مختلف روي آنتن برد که بعضي از آن‌ها موفق شدند نظر مخاطب را جلب کنند و بعضي ديگر نا اميدکننده ظاهر شدند. با توجه به اخبار رسيده، احتمالا «باخانمان» آخرين سريال کمدي امسال است که هم اکنون از شبکه سه روي آنتن است و سپس در نوروز شاهد پخش دور تازه‌اي از سريال‌هاي کمدي در تلويزيون خواهيم بود، به همين بهانه مروري بر کيفيت و موفقيت مجموعه‌هاي کمدي در سال۹۹ داشته‌ايم.

دوپينگ/ شبکه سه
♦️سريال «دوپينگ» يکي از شانس‌هاي مهم شبکه سه براي جلب توجه مخاطب در نوروز امسال بود و چند روز پيش از سال ۹۹ پخش خود را آغاز کرد. ايده اصلي قصه جذاب بود و مي‌توانست «دوپينگ» را به يک کمدي فانتزي جالب تبديل کند، اما فيلم نامه ضعيف، ريتم کند و تعداد کم اتفاقات باعث شد اين مجموعه رضايت مخاطبان را جلب نکند. شبنم مقدمي، هادي حجازي‌فر و محمد بحراني نقش‌هاي متفاوتي بازي کردند و بازي بسيار خوبي داشتند، اما عملکرد آنان نيز زير سايه ضعف‌هاي مهم مجموعه قرار گرفت و باعث نشد تاثير مثبتي بر محبوبيت و موفقيت «دوپينگ» داشته باشد. «دوپينگ» ۴۲ درصد بيننده داشت که به نسبت زمان طلايي نوروز، پايين است.

♦️پايتخت ۶/ شبکه يک
سريال «پايتخت ۶» ساخته سيروس مقدم، در مقايسه با فصل‌هاي قبلي اين سريال کمتر مورد استقبال قرار گرفت و ناتمام ماندن آن نيز نارضايتي مخاطبان را بيشتر کرد، اما «پايتخت» يکي از برندهاي مهم تلويزيون است که با وجود اين‌ها باز هم محبوب تماشاگر و انتخاب اول او براي تماشاست، بنابراين جزو کمدي‌هاي موفق امسال است. تغيير و تحولات مهم شخصيت‌ها، فصل ششم را جذاب کرده بود، اما از ظرفيت بازگشت کاراکتر محبوبي مانند «بهبود» به خوبي استفاده نشد و ناتمام ماندن سريال هم باعث شد به اين شخصيت که دير وارد قصه شد، لطمه وارد شود. پايتخت با ۷۵ درصد بيننده، پرمخاطب‌ترين سريال کمدي سال۹۹بود.

♦️کاميون / شبکه دو
نوروز۹۹نه تنها شبکه سه، بلکه شبکه دو نيز نتوانست با پخش سريال نوروزي خود حرفي براي گفتن داشته باشد.«کاميون» به کارگرداني مسعود اطيابي، قصد داشت از نگاه طنز به مشکلات جوانان مانند بيکاري و مسائل اقتصادي بپردازد، اما نتوانست روايت خوبي از اين موضوع داشته باشد و جزو کمدي‌هاي شکست خورده در سال ۹۹ قرار مي‌گيرد. بازيگران باسابقه سريال مانند مهدي هاشمي و لعيا زنگنه نيز بازي متوسطي داشتند و نتوانستند مانند مقدمي و حجازي‎‌فر در «دوپينگ»، رضايت مخاطب را حداقل درباره عملکرد خودشان جلب کنند.

♦️نون خ 2 / شبکه يک
سعيد آقاخاني با سريال «نون. خ» بازگشت بسيار موفقي به تلويزيون داشته است. اکنون خانواده «نورالدين خانزاده» نيز مانند خانواده «نقي معمولي» براي مخاطب جذاب شده‌اند و «نون. خ» مانند «پايتخت» ادامه‌دار شده است. آقاخاني که علاوه بر کارگردان به عنوان بازيگر نيز در سريال حضور دارد با استفاده از موقعيت‌هاي کمدي خوب، استفاده از لهجه و کنايه‌هاي انتقادي به موضوعات مختلف، «نون. خ 2» را نيز به اثري محبوب نزد مخاطبان تبديل کرد. او روايت خوبي از فرهنگ مردم کرمانشاه و کردستان داشته و در نقش يک پدر مهربان و آبرومند که معتمد اهالي روستاست بازي خوبي داشته است. «نون خ 2» کمي بيشتر از 56 درصد بيننده داشت.

♦️زيرخاکي / شبکه يک
مي‌توان مجموعه «زيرخاکي» ساخته جليل سامان را جزو مجموعه‌هاي محبوب در سال 99 دانست. قصه جذاب، گروه بازيگران و فضاسازي خوب سريال باعث شد اين سريال مورد استقبال مخاطبان قرار گيرد. پژمان جمشيدي در اين مجموعه با ايفاي نقش «فريبرز» روي ديگري از استعداد خود در بازيگري و کمدي را نشان داد و مورد تحسين قرار گرفت. ژاله صامتي نيز بازي فوق‌العاده‌اي در اين سريال داشت و يک نقش خوب ديگر را به کارنامه‌‌اش اضافه کرد. طبق آمار مرکز تحقيقات رسانه ملي، «زيرخاکي»  با آمار 51 درصد مخاطب، عملکرد خوبي داشت. «زيرخاکي 2» در حال توليد است و احتمالا اين موفقيت ادامه دارد.

♦️آخر خط/ شبکه سه
سريال «آخر خط» اولين تجربه کارگرداني علي مسعودي بود که خرداد از شبکه سه پخش شد. سابقه خوب مسعودي در نوشتن فيلم نامه سريال محبوبي مانند «سه در چهار» باعث نشد او در اين سريال به عنوان کارگردان و نويسنده عملکرد موفقي داشته باشد و بينندگان کمي را پاي تماشاي سريالش کشاند که آمار آن‌ها 19 درصد اعلام شد. علي صبوري در اولين تجربه بازيگري خود، در کنار عباس جمشيدي‌فر زوج کمدي خوبي بودند، اما موقعيت‌هاي کمدي سريال به اندازه‌اي خوب نبود که اين دو بازيگر به عنوان زوج کمدي موفق جا بيفتند. علي مسعودي اکنون روزهاي پاياني تصويربرداري سريال کمدي جديدش «هشت‌آباد» را مي‌گذراند.13m1 likeReply

♦️باخانمان/ شبکه سه
سريال «باخانمان» ساخته برزو نيک‌نژاد، در مقايسه با مجموعه‌هايي مانند «صفر بيست و يک» يا «آخر خط»، در جايگاه بالاتري قرار دارد و کمدي محبوب‌تري است. اين مجموعه تا حدودي توانسته است مورد توجه قرار بگيرد و کمدي نسبتا موفقي به شمار مي‌آيد. به ويژه از زماني که خانواده اصلي «مسعود» وارد قصه شده‌اند، بار کمدي سريال بيشتر شده و اين مجموعه نسبت به قسمت‌هاي اول بامزه‌تر هم شده است. حسام محمودي در اولين تجربه جدي خود در زمينه کمدي، بسيار خوب ظاهر شده  است و ديگر بازيگران سريال مانند شهره لرستاني، حسن پورشيرازي و افسانه بايگان نيز بازي‌هاي خوبي داشته‌اند. آمار بينندگان اين مجموعه هنوز اعلام نشده است.

♦️پدر پسري / شبکه پنج
يکي ديگر از ناموفق‌ترين سريال‌هاي کمدي تلويزيون در سال 99، مجموعه «پدر پسري» ساخته محمدرضا حاجي‌غلامي است. اين سريال داستان يک خانواده را روايت مي‌کرد و شخصيت اصلي آن يک دانشجوي جوان بود. موقعيت‌هاي قصه کليشه‌اي بودند که نمي‌تواستند از مخاطب خنده بگيرند. عزت‌ا... مهرآوران، افشين سنگ‌چاپ، مريم سرمدي و يدا... شادماني از بازيگران اين مجموعه بودند. بازيگراني مانند عزت‌ا... مهرآوران و افشين سنگ‌چاپ که سابقه بازي در آثار کمدي دارند، در اين مجموعه حضور متفاوتي نداشتند. اين سريال در زمان پخش ديده نشد و تنها 10 درصد بيننده داشت.

♦️صفر بيست و يک/ شبکه سه
اولين تجربه کارگرداني دو بازيگر کمدي خوش‌سابقه مانند جواد رضويان و سيامک انصاري، مخاطب را به سريال «صفر بيست و يک» اميدوار کرده بود، اما پس از پخش چند قسمت اوضاع برخلاف پيش‌بيني‌ها جلو رفت و «صفر بيست و يک» مورد انتقاد بسياري از مخاطبان قرار گرفت. نبود انسجام در قصه، کمبود موقعيت‌هاي کمدي و بازي بازيگران از نقاط ضعف اين سريال بود. سيامک انصاري و جواد رضويان که به عنوان بازيگر هم در اين مجموعه حضور داشتند کاملا خودشان را تکرار کرده بودند و نقش‌هاي متفاوتي نداشتند، بنابراين حتي بازي اين دو بازيگر هم به موفقيت سريال و جلب رضايت مخاطب کمک نکرد و آمار 26 درصدي مخاطب را ثبت کرد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar