نماد آخرین خبر

تاریخ اکران جیمز باند برای سومین بار عقب افتاد

منبع
مهر
بروزرسانی
 تاریخ اکران جیمز باند برای سومین بار عقب افتاد

مهر/ اکران جديدترين فيلم از مجموعه فيلم‌هاي جيمز باند با عنوان «زماني براي مردن نيست» بار ديگر عقب افتاد.
«زماني براي مردن نيست» که قرار بود ۲ آوريل (۱۳ فروردين) و در بهار راهي سينماها شود، حالا قرار است ۸ اکتبر (۱۷ آبان) روي پرده برود.
جاي تعجب ندارد که اکران فيلم جديد باند تا پاييز آينده عقب افتاده است اما هاليوود پيش‌بيني مي‌کرد با ادامه گسترش ويروس کرونا اين فيلم يک تاخير ديگر به خود ببيند.
ام‌جي‌ام پخش اين فيلم در آمريکا را برعهده دارد و يونيورسال پخش کننده آن در بازارهاي بين‌المللي است. از آنجا که اين فيلم با بودجه ۲۰۰ ميليون دلاري ساخته شده طبيعي است که براي کسب سود قابل توجه به فروش بليت در سطح جهان متکي‌ باشد.
دستيابي به چنين موفقيتي در حالي که بيشتر سينماها بسته هستند و آن شمار معدودي که کار مي‌کنند نيز از ظرفيت پايين خود بهره مي‌گيرند، ممکن نخواهد بود.
تاخير جديد فيلم ديروز پنجشنبه اعلام شد و اين سومين باري است که فيلم در ۱۰ ماه اخير تاريخ اکرانش را عقب مي‌اندازد.

در مارس ۲۰۲۰ اين فيلم اولين فيلم بزرگي شد که تاريخ اکرانش را در بحبوحه شروع گسترش کرونا عقب انداخت.
اين تاخير مي‌تواند استوديوهاي رقيب را هم به فکر بيندازد که اکران محصولاتشان را بار ديگر به زمان ديگري موکول کنند.
«زماني براي مردن نيست» بيست و پنجمين فيلم از مجموعه فيلم‌هاي جيمز باند است و کري فوکوناگا کارگرداني آن را انجام داده است. اين آخرين باري است که دنيل کريگ در نقش مامور ۰۰۷ بازي کرده است. رامي مالک و کريستوف والتس از ديگر بازيگران اين فيلم هستند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره