نورا هاشمی: سیاوش اسعدی تنها کسی بود که بازی من را باور داشت
بروزرسانی
فيلم نيوز/ نشست پرسش و پاسخ فيلم سينمايي «جيب بر خيابان جنوبي» با حضور سياوش اسعدي (کارگردان)، علي سرتيپي، حسن دادخواه (تهيه کننده)، مصطفي زماني، نورا هاشمي (بازيگران)، پيمان يزدانيان (آهنگساز) و عليرضا برازنده (فيلمبردار) در سالن سعدي مرکز همايش هاي برج ميلاد برگزار شد.
در ابتداي نشست سياوش اسعدي (کارگردان) گفت: خوشحالم از اينکه براي بار دوم فيلم را با شما عزيزان مي بينم اما مسائلي وجود دارد که باعث ناراحتي ام شده است. اول اينکه شاهد بودم بعضي خبرنگاران عزيز جايي براي نشستن نداشتند و عده اي که سالي يک بار هم به سينما نمي روند، جاي اين عزيزان نشسته بودند و من از اين عزيزان عذرخواهي مي کنم، نکته بعدي اينکه صدا و تصوير فيلم بسيار بد و روشن بود.
گزيده عوامي صحبت هاي فليم:
سياوش اسعدي: بعد از فيلم «حوالي اتوبان» که مورد لطف همه شما عزيزان قرار گرفت، سه فيلمنامه داشتم که توسط حميد نعمت الله نوشته بوديم اما مورد قبول واقع نشد تا اينکه قرار بر اين شد فيلمنامه «جيب بر خيابان جنوبي» که اثر اقتباسي از يک رمان فرانسوي است، ساخته شود.
اسعدي در پاسخ به اين سوال که چرا دختر تنها در نزديک منزل خودشان چادر سرش مي کند، گفت: او سعي مي کند هم شکل مردمي باشد که در آن محله زندگي مي کنند و زماني که از آنجا جدا مي شود، تغيير مي کند.
اين کارگردان در مورد انتخاب مصطفي زماني نيز توضيح داد: متاسفانه زمان ساخت فيلم مشکلاتي بوجود آمد که فيلم دچار حاشيه شد و آن را رسانه اي کردند. در اينجا بايد بگويم مصطفي زماني بازيگر باهوش و خوبي است زيرا توانست در زمان طولاني با توجه به اخلاق تندي که دارم، من را تحمل کند.
علي سرتيپي (تهيه کننده): خوشحالم از اينکه اين فيلم به خوبي ديده شد، زيرا دو سال به دنبال ساخت اين فيلم بوديم؛ ضمن اينکه اين فيلم با کارهاي من تفاوت زيادي داشت. ژانرهايي که من کار مي کنم بيشتر سينماي بدنه است و فيلم هايي را مي سازم که با گيشه ارتباط دارد. اين کار را به اصرار سياوش اسعدي پذيرفتم و نگاه ديگري به آن داشتم.
مصطفي زماني: خوشحالم از اينکه براي بار دوم در نشست فيلمم حضور دارم. در حدود هشت ماه پيش در مورد اين کار با سياوش اسعدي صحبت کرديم که فيلمنامه را خواندم و از نقش خوشم آمد و پذيرفتم.
وي در پاسخ به اين سوال که با توجه به وقفه شش ماهه اي که در ساخت اين فيلم بوجود آمد، راکورد حسي تان را چگونه حفظ کرديد گفت: در واقع راکورد حسي اين فيلم براي من تبديل به يک کابوس شده بود. من براي اين فيلم بايد 16 کيلو لاغر مي کردم و با توجه به حساسيتي که کارگردان فيلم داشت، خودم هم سختگيرتر و حساس تر با آن برخورد مي کردم، ضمن اينکه زماني که قرار است نقشي را بازي کني براي خودت چارتي را ترسيم کني تا راکورد حسي ات بهم نخورد و من براي اين کار بسيار تلاش کردم.
زماني همچنين در پاسخ به اين سوال که گريم شما بسيار شبيه به گريم در فيلم برلين -7 بود، توضيح داد: گريم ها شبيه به هم بود زيرا برلين را زماني که در «جيب بر خيابان جنوبي» وقفه بوجود آمده بود کار کردم و سياوش اسعدي به من گفته بود هر جايي که مي خواهي در اين مدت برو اما شکل سبيلت را حفظ کن و در اينجا بايد از کارگردان برلين تشکر کنم که شرايط من را پذيرفتند.
زماني: من در اين فيلم دو لحن داشتم، يکي نگاه به طبقه اي از جنس خودش است يعني از جنس جيب بر که وقتي وارد زندگي دختر مي شود اين لحن تغيير مي کند و به لبخند شيرين و ريز تبديل مي شود و ديگري لحني است که با صاحب خانه يا عتيقه فروش صحبت مي کند که پختگي خاص خودش را دارد و من معتقدم اين گرما و سرما تعادل را حفظ مي کند.
نورا هاشمي: سياوش اسعدي در فيلم «حوالي اتوبان» از کار من راضي بود و از من خواست در اين فيلم هم با ايشان همراه شوم.
شهيدي فرد در ادامه با خنده گفت: يعني نسبت ها در انتخاب شما ميسر نبود و نورا هاشمي در جواب گفت: بايد بگويم ايشان تنها کسي بود که بازي من را باور داشت و با عشق از من دعوت کرد تا در اين فيلم حضور داشته باشم.
عليرضا برازنده (فيلمبردار): طبق گفتگويي که با سياوش اسعدي داشتم، فيلمنامه را خواندم و برايم جالب بود. درباره تمام نکات جزء به جزء با آقاي اسعدي صحبت کرديم و با توجه به حساسيت هاي ايشان سعي کردم خودم را به فضاي کاري ايشان نزديک کنم. در زمان نمايش فيلم متوجه شديم که تصاوير خيلي روشن و نور زياد بود. زماني که پلان اول را ديديم سعي کرديم اين مشکل را برطرف کنيم اما متاسفانه نشد و تنها توانستيم صدا را درست کنيم.