فارس/ عصر امروز نشست پرسش و پاسخ فيلم سينمايي «زيباتر از زندگي» با حضور انسيه شاه حسيني (نويسنده و کارگردان)، محمود پاک نيت و حامد کميلي (بازيگران)، سعيد سيدزاده (تهيه کننده)، محسن روزبهاني (طراح جلوهاي ويژه)، محمود رضا موسينژاد (صداگذار) و محمدرضا شهيدي فر (مجري) در سالن سعدي برج ميلاد برگزار شد.
در ابتداي اين نشست انسيه شاه حسيني، اظهار داشت: در مورد روند توليد اين فيلم خيلي مصاحبه با رسانهها داشتم اما چيزي که برايم اهميت دارد زنده کردن ياد شهداست. من شخصيت اين شهيد بزرگوار را ميشناختم به خاطر همين مشکل زيادي در نوشتن سناريو نداشتم.
در ادامه اين نشست سعيد سيدزاده نيز توضيح داد: من فردي انقلابي هستم و انگيزههاي فراواني براي خلق اين جنس از آثار دارم.
وي در ادامه افزود: به نظرم من «زيباتر از زندگي» خانوادهها را با سينما آشتي ميدهد و اميدواريم توانسته باشيم فيلمي تاثيرگذار خلق کنيم.
همچنين انسيه شاهحسيني نيز، گفت: دوست داشتم اين کار را به صورت مستندگونه بسازم، وقتي سناريو را مينوشتم اول به بازيگر غير حرفهاي فکر ميکردم، خيلي گشتم و بازيگري پيدا نکردم و بعد احساس کردم که بايد از بازيگر حرفهاي استفاده کنم و اولين کسي که به ذهنم آمد حامد کميلي بود و حالا بعد از تماشاي فيلم از انتخاب او کاملا راضي هستم. اميدوارم او بعد از اين کار در انتخابهايش با وسواس بيشتري عمل کند تا نقشهايش ماندگار شود.
شاه حسيني تصريح کرد: يکي از شانسهاي من اين بود که حامد کميلي خيلي باهوش بود و بعد از تماشاي فيلم به ظرافت بازي او پي بردم.
همچنين حامد کميلي نيز، اظهار داشت: مدتي بود تصميم گرفته بودم کار متفاوتي انجام دهم. احساس کردم بايد در انتخابهايم تجديد نظر کنم، زماني که سعيد سيدزاده فيلمنامه اين کار را به من داد گفت جواب نده بخوان برويم هويزه به ما جواب بده.زماني که وارد هويزه شده و با فضا آشنا شدم بيشتر دوست داشتم اين نقش را ايفا کنم. اميدوارم توانسته باشم گوشههايي از زواياي پنهان اين شخصيت بزرگوار را به تصوير بکشم.
در ادامه اين نشست محمود پاک نيت نيز، اظهار داشت: خوشحالم که يک سکانس در اين فيلم حاضر بودم و هنگام تماشاي کار خيلي اشک ريختم و تحت تاثير قرار گرفتم.
وي در ادامه افزود: قبل از اين انسيه شاه حسيني را نمي شناختم اما در هويزه با او آشنا شدم و فهميدم او 8 سال در دفاع مقدس حضور داشته و اتفاقات عجيب و غريبي براي وي رخ داده است. از طرف گروه بازيگران از اين کارگردان تشکر ميکنم.
در ادامه اين نشست موسوي نژاد صداگذار کار نيز ، گفت: به هر حال فيلم جنگي شرايط و قابليتهاي صداگذاري خاص خود را دارد و با آثار آپارتماني کاملا متفاوت است. بايد نسبت به آثار جنگي شناخت داشت. من با جواد اردکاني، محمد علي باشه آهنگر، مرحوم رسول ملاقلي پور کار کردم و صداگذاري آثار جنگي را مي پسنديم.
همچنين محسن روزبهاني گفت: متاسفانه فاتحه سينماي جنگ سالها است که خوانده شده زماني با 80 تانک کار ميکرديم اما در اين فيلم 10 تانک داشتيم و 2 تاي آن خراب بود. انفجارها هم کامپيوتري بود و کار براي ما سخت و دشوار بود.
در ادامه اين نشست سعيد سيدزاده ادامه داد: ما کار را 22 بهمن 90 کليد زديم و خرداد 91 کار به اتمام رسيد. ما زمستان و تابستان سختي را سپري کرديم و اميدواريم کار مورد پسند مخاطب قرار بگيرد. جا دارد از کساني که در ساخت اين فيلم ما را ياري رساندن و تجهيزات در اختيار ما گذاشتند کمال تشکر و قدرداني را داشته باشم.
همچنين انسيه شاهحسيني در مورد زمان طولاني فيلم، گفت: اگر قرار بود به تمام زواياي اين شهيد ميپرداختيم يک سريال ميشد، راف کات اوليه ما 180 دقيقه بود و مجبور شديم برخيها را حذف کنيم. زماني که کار به 110 دقيقه رسيد من گريه ميکردم چون به ناچار بايد چيزهايي را حذف ميکردم اما بعد از جشنواره روي صداي کار بايد بيشتر کار کنيم و برخي جاهاي را حذف خواهيم کرد.