نماد آخرین خبر

برگزیدگان نخستین جشنواره «هنر زنده است» معرفی شدند

منبع
مهر
بروزرسانی
برگزیدگان نخستین جشنواره «هنر زنده است» معرفی شدند
مهر/ برگزيدگان نخستين جشنواره «هنر زنده است» در بخش‌هاي موسيقي، تئاتر، ديجيتال آرت و سينما معرفي شدند.

بعد از ظهر امروز، پنج‌شنبه، ۲۱ بهمن مراسم اختتاميه جشنواره «هنر زنده است»، با تلاوت آياتي از قران مجيد و پخش سرود ملي جمهوري اسلامي ايران آغاز شد.

در ابتداي اين مراسم، رضا کيانيان، عضو شوراي سياست گذاري جشنواره، گفت: زماني که تصميم به برگزاري اين جشنواره خصوصي گرفتيم، خيلي از افراد به ما گفتند که اين اتفاق عملي نيست، اما ما در اين راه پافشاري کرديم و خواستيم هر چهار حوزه فيلم، تئاتر، سينما و موسيقي را داشته باشيم که خدا را شکر توانستيم اين موضوع را عملي کنيم.

او ادامه داد: انقلاب بخش ديجيتال ما را به داشتن بخشي براي «ديجيتال آرت» سوق داد، چون بايد سوار بر اسب اين گونه جديد شده و بتازيم. با حوزه ديجيتال، ما ارتباط خود را نيز وسعت بخشيديم و هدفمان کشف استعدادهاي جديد از سراسر کشور بود. ما از حجم آثار خوب و شرکت‌کننده‌ها هيجان‌زده مي‌شديم. فکر اوليه اين جشنواره توسط مازيار رضاخاني به بهروز غريب‌پور گفته شد. با فراز و نشيب‌هاي بسيار اعضاي شوراي سياست‌گذاري جشنواره که خودشان از مهم‌ترين‌هاي عرصه خود هستند، شکل گرفت.

ما بايد ياد بگيريم که در طوفان‌هاي سخت به مسير خود ادامه دهيم

در ادامه برنامه بهروز غريب‌پور، رئيس شوراي سياست‌گذاري جشنواره به روي صحنه آمد و بعد از تبريک عيد مبعث، گفت: قرار بر اين بود که اختتاميه را «شب يلدا» برگزار کنيم اما چندين و چند بار جشنواره تا دم مرگ پيش رفت و دوباره برخاست. اما ما لعبتکاني بوديم که جشنواره را اداره مي‌کرديم و آفريدگار بزرگوار اين سعادت و تقدير را رقم زد تا در روز عيد مبعث اختتاميه را رقم بزنيم. من ايمان دارم که جشنواره «هنر زنده است» براي بسياري نه فقط يک اسم بلکه يک شعار است. ما بايد ياد بگيريم که در طوفان‌هاي سخت به مسير خود ادامه دهيم.

او ادامه داد: مازيار رضاخاني و کيانوش غريب‌پور از من خواستند که در راس اين کار قرار بگيرم و از آن جايي که من به کم رضايت نمي‌دهم، جشنواره در چهار حوزه گسترش پيدا کرد. فکر مي‌کنم آخرين شکل هنري جهان، بخش «ديجيتال آرت» است که در ابتدا سيف‌الله صمديان دبيري آن را بر عهده داشت که به دليل عدم هماهنگي زماني، محمود کلاري اين وظيفه را بر عهده گرفت.

غريب‌پور گفت: اسفند ۹۸ با مازيار رضاخاني براي شکل‌گيري اين رويداد، صحبت کردم. در آبان ۹۹ اعضاي شوراي سياست‌گذاري و دبيران را انتخاب کرديم و در آذر ماه اين معرفي انجام و فراخوان منتشر شد. اول دي ماه، علي نصيريان پذيرفت رئيس هيئت داوران باشد و بعد داوران را انتخاب کرديم که هر کدام به مثابه سلطاني در حوزه خود بودند و دعوت ما را با جان و دل پذيرفتند.

او ادامه داد: اين جشنواره بودجه‌اي نداشت و حکم هيچ وزيري را براي شروع به کار نداشت. اما نيت ما را همه درک کردند و مشارکت خوبي صورت گرفت. فراخوان بخش «تئاتر »۹ دي و بخش‌هاي «فيلم» و «موسيقي» ۱۰ دي اعلام شد. سپس راهنماي ثبت‌نام و آپلود فايل اعلام شد.

غريب‌پور گفت: اسامي داوران بخش «ديجيتال آرت» هم ۱۴ دي ماه اعلام شدند، بايد بگويم که بخش مستندسازي از جشنواره را در ابتدا، علي تبريزي فرزند کمال تبريزي برعهده داشت، اما به دليل مشغله کاري او سجاد عسگرپور فرزند محمد مهدي عسگرپور پرچم را از دست علي تبريزي گرفت و راه را ادامه داد.

رئيس شوراي سياست‌گذاري گفت: نشست خبري در دي ماه انجام شد. ديدار مشاور عالي شهرداري از جشنواره شکل گرفت. بخش خصوصي هم به ما کمک‌هاي فراواني کردند تا اين رويداد شکل بگيرد. ۲۸ بهمن پوستر جشنواره رونمايي شد و بعد نوبت به اعلام اسامي داوران و جدول نمايش رسيد تا ۱۰ اسفند که جشنواره آغاز به کار کرد.

غريب‌پور گفت: ۶۸۰۰۰ نفر از سايت بازيديد کردند و ۲۸۰۰ نفر آثار خودشان را در سايت براي رقابت ثبت کردند. بايد از محمد مهدي عسگرپور تشکر کنم که با اينکه دبيري جشنواره جهاني فجر را بر عهده داشت، اما هر شب به جشنواره ما هم مي‌آمد و کار مي‌کرد. بايد بگويم که به دليل شرايط کرونايي جوايز بخش فيلم را در اين سالن و جوايز بخش‌هاي ديگر را در سالن بلک باکس اهدا خواهيم کرد.

«هنر زنده است» تنها يک اسم نبود

سپس پيام علي نصيريان، رئيس هيئت داوران پخش شد. او در اين پيام گفته بود: عده‌اي از دوستان و دوستداران فرهنگ ايران زمين جمع شدند تا در شرايطي که بسياري از تئاترها کنسرت‌ها و فعاليت‌هاي فرهنگي به دليل ويروس کرونا تعطيل شدند، ابتکار بسيار خوبي به خرج دهند و اين ابتکار برگزاري جشنواره‌اي تحت عنوان «هنر زنده است» بود البته اين تنها يک اسم نيست بلکه يک شعار است.

در بخش ديگري از اين پيام، نصيريان عنوان کرده بود: در شرايطي که کرونا بر جهان سلطه پيدا کرده دوستان ما جشنواره آنلايني برگزار کردند که شامل بخش‌هاي فيلم، موسيقي، تئاتر و ديجيتال آرت مي‌شود و اين اتفاق خوبي است. بهروز غريب‌پور مرد فرهنگي اين مملکت است يعني در تمام امور فرهنگي و هنري از فيلم گرفته تا تئاتر به خصوص نمايش‌هاي عروسکي و اپراهايي که ساخته فعاليت داشته است. ۲۸۰۰ اثر در اين چهار بخش به جشنواره ارسال شدند که اين اتفاق عجيبي است و نشان دهنده تعداد زياد علاقه‌مندان به هنر است که گاهي امکان فعاليت پيدا نمي‌کنند و برگزاري آنلاين کار را براي اين افراد راحت‌تر کرده است تا بتوانند فعاليت جدي داشته باشند. اين اتفاق براي جوان‌هاي کشور ما بسيار مفيد است در حدي که دختري ۱۲ ساله با يک انيميشن در جشنواره شرکت کرده است.

در ادامه اين پيام آمده بود: دستگاه‌هاي اين کشور که مسئول هستند و در اين زمينه مي‌توانند کمک کنند مانند شهرداري، دولت وزارت ارشاد و دانشگاه‌ها بايد به اين جشنواره کمک کنند تا جشنواره بتواند به جوان‌ها کمک کند و آثارشان را به صورت برخط ارائه دهد. اين کمک مي‌کند تا جوان‌ها در جامعه مشارکت داشته باشند و از اين افسردگي و دلمردگي رها شوند. جشنواره کمک مي‌کند تا مردم سرگرم شوند و سر ذوق بيايند زيرا انسان نيازمند اين مسائل است.

تجربه بسيار خوبي بود

در ادامه پيام ويديويي پيروز حناچي، شهردار تهران، پخش شد. او درباره برگزاري جشنواره «هنر زنده است»، گفت: جشنواره در شرايطي در ايران برگزار مي‌شود که بسياري از کشورهاي دنيا پاندمي ويروس کرونا را تجربه مي‌کنند.

به گفته او يکي از تاثيرات شيوع کرونا تاثيرات رواني است که به دليل فشارهاي ناشي از قرنطينه و استرس‌هاي فاصله‌گذاري و رعايت بهداشت که بر جوامع بشري گذاشته شده باعث افسردگي‌هايي در بين مردم شده است.

حناچي ادامه داد: همکاران من و هنرمندان تلاش کردند تا قدري روي اين تاثيرات منفي با استفاده از هنر، ظرافت، زيبايي و تاثير گذاري هنر تاثير بگذارند به همين دليل جشنواره‌اي در فضاي مجازي برقرار شد و تعداد زيادي از جوانان گمنام همين سرزمين در اين جشنواره شرکت کردند، اين يکي از ويژگي‌هاي اين جشنواره بود که فرصتي براي معرفي جواناني شد که شايد کسي در بدو امر آن‌ها را نمي‌شناخت.

او با بيان اينکه هيئت داوري حرفه‌اي خصيصه ديگر جشنواره است، ادامه داد: هيئت هرکدام از داوران از بنام‌ترين اشخاص و شخصيت‌هاي حوزه‌هاي مختلف هنري بوده‌اند.

او افزود: جشنواره نتايج خوبي هم داشته است، از جمله معرفي نيروهاي جواني که تا امروز فرصت بروز و ظهور نداشتند و از همه مهم‌تر اينکه از فرصت حضور مجازي به شکل حداکثري در اين جشنواره استفاده شده بود، چرا که جشنواره در شرايط کرونايي برگزار مي‌شد و اکثر فعاليت‌ها، فعاليت حضوري نبود و در فضاي مجازي شکل مي‌گرفت.

شهردار تهران در پايان گفت: در هر صورت تجربه بسيار خوبي بود و اميدوارم که در اين شرايط سخت که مردم شريفمان علاوه بر مشکلات اقتصادي شرايط سختي کرونايي را تحمل مي‌کنند، موضوع هنر و زيبايي هنر قدري بر روح لطيف هموطنانمان تاثير داشته باشد.

اين جشنواره جاي کساني بود که عاشق هنر بودند

در بخش ديگر اين مراسم، کمال تبريزي، دبير بخش فيلم و از اعضاي شوراي سياست‌گذاري جشنواره، گفت: بايد بگويم که در بخش فيلم، اين جشنواره جاي کساني بود که عاشق هنر بودند و با حضور اين اسامي بزرگ در کنار هم در اولين دوره جشنواره، يک دريچه‌اي براي جوانان و آيندگان هنر ايران باز شده تا بدانند جايي در اين سرزمين هست که به آن‌ها توجه مي‌شود.

او ادامه داد: من در ابتدا تصور نمي‌کردم که اين حجم از فيلم و اثر به دست ما برسد و اين نشان از علاقه‌مندي ايراني‌ها به هنر داشت. بايد بگويم که اين جشنواره در دوران کرونا آغاز شده و اساس آن بر پايه فاصله‌گذاري اجتماعي شکل گرفته است. اميدوارم اين جشنواره شمايل خود را حفظ کند و از حضور آنالوگ جلوگيري کرده و به سمت ديجيتال شدن قدم بردارد.

تبريزي گفت: چهار داور بخش فيلم هيچ‌کدام حضور فيزيکي نداشتند چراکه شهرام مکري و پيمان معادي خارج از ايران بودند و نيکي کريمي و رضا ميرکريمي هم سر صحنه بودند و توانايي حضور فيزيکي نداشتند. داوران از طريق من با هم در ارتباط بودند اما در کمال تعجب بدون هيچ گفت و گوي مشخصي به صورت عادلانه به آثار امتياز دادند و هيچ گفت‌وگويي که بتوانند راي هم را عوض کنند شکل نگرفت.

او در پايان گفت: اميدوارم اين جشنواره نقطه اميد و اتکاي جواناني باشد که با خلاقيت مشغول به کار هستند.

سپس پيام ويديويي داوران بخش فيلم پخش شد و برگزيدگان معرفي شدند.

برگزيدگان بخش فيلم

الف) فيلم بلند

۱- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۳۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين فيلم «پيرمردها نمي‌ميرند» به تهيه‌کنندگي سلمان عباسي و رضا جمالي

۲- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۲۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين کارگردان، رضا جمالي براي فيلم «پيرمردها نمي‌ميرند»

۳- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۲۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين فيلمنامه، «يکشنبه، آکاردئون گل‌هاي شمعداني» به فيلمنامه‌نويسي و کارگرداني شراره سروش

۴- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۲۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين بازيگر، نادر مهديلو براي فيلم «پيرمردها نمي‌ميرند»

۵- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۱۵ ميليون تومان جايزه نقدي، جايزه ويژه هيئت داوران تعلق مي‌گيرد به مستند بلند «آينه دار» به‌کارگرداني پويان کاظمي

ب) فيلم کوتاه

۱- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين فيلم کوتاه، «عزيز» به کارگرداني و تهيه‌کنندگي مهدي برزکي

۲- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين کارگرداني فيلم کوتاه، محمد رحمتي براي فيلم «بي‌ريختي»

۳- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي، جايزه ويژه هيئت داوران فيلم کوتاه تعلق مي‌گيرد به «وضعيت اورژانسي» به کارگرداني مريم اسمي‌خاني

۴- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين پويانمايي کوتاه، «راهي» به کارگرداني بهروز سليماني‌نذير

پ) مستند

۱- نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۲۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين فيلم مستند بلند، «چشم ايراني» به‌کارگرداني و تهيه کنندگي ساسان فلاح‌فر و تهيه کنندگي حسن قائدي

نشان جشنواره و ديپلم افتخار و مبلغ ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به بهترين فيلم مستند کوتاه، «کاکل» به‌کارگرداني و تهيه‌کنندگي هادي ثابت شوکت آباد

*بسياري از آثار براي اين جشنواره ساخته شده بودند

در ادامه فردين خلعت‌بري، دبير بخش موسيقي روي صحنه رفت و گفت: در بخش موسيقي سعي کرديم شرايط حضور را سخت کنيم تا به توليدات هدفمند دست يابيم. او گفت: بسياري از آثار براي اين جشنواره ساخته شده بودند و موسيقي‌هايي که در اختتاميه مي‌شنويد از ميان آثار حاضر در جشنواره انتخاب شده‌اند. تلاش من و همکارانم رسيدن به يک اجتماع بزرگ در موسيقي و پيوند آن به دنياي بزرگ هنر بود.

خلعت‌بري گفت: اميدوارم اين جشنواره ساليان سال به کار خود ادامه دهد و دوست دارم به منتخبان بگويم که شما در قبال اين جشنواره مسئول هستيد. همانند همه داوري‌ها اين قضاوت هم نسبي بوده، داوران اين بخش همانند بخش فيلم، به صورت آنلاين به آثار حاضر امتياز دادند. احمد پژمان، محمدرضا عليقلي، حامد و ثابت و علي اصغر دشتي از داوران بخش موسيقي بودند که با جلسه‌اي ويديويي با هم به جمع‌بندي رسيدند.

برگزيدگان بخش موسيقي

اجراي گروهي (آنسامبل)

- جايزه اصلي بخش اجراي گروهي آنسامبل دو تا شش نفره، ديپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و مبلغ ۳۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «محمدگِلدي گلدي‌نژاد» (مشهور به اوغلان بخشي)

- برنده ديپلم افتخار بخش اجراي گروهي آنسامبل دو تا شش نفره و مبلغ هفت و نيم ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به اميرحسين رئوفي و حميد فروزان هنرمندان گروه «دوئو تآي»

- برنده ديپلم افتخار بخش اجراي گروهي آنسامبل دو تا شش نفره و مبلغ هفت و نيم ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به تريو «J.S.Bach» به نوازندگي «امير روزبه»، «اميرحسين عرب‌حنايي» و «دانيال اکبري» و سرپرستي «فرزاد خاوند»

آوازي يک خواننده مرد و يک ساز همراه

- جايزه اصلي بخش اجراي خواننده مرد و يک ساز همراه، ديپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و مبلغ ۳۰ ميليون نقدي تعلق مي‌گيرد به «اسمعيل يزداني» خواننده و سرپرست گروه neopolitan

- برنده ديپلم افتخار بخش اجراي خواننده مرد و يک ساز همراه، و مبلغ هفت و نيم ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «آرش رستگارزاده»

گروه آوازي سه‌نفره بانوان (تريو) به همراهي يک ساز

- برنده جايزه اصلي بخش اجراي تريو آوازي زنان، ديپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و ۳۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به آنسامبل آوازي دايان به سرپرستي، آهنگسازي و نوازندگي «سياوش لطفي» و خوانندگي «سميرا محسني»، «پگاه عينک‌چي» و «ملينا رمضان»

موسيقي الکترونيک

- جايزه اصلي بخش موسيقي الکترونيک، ديپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و سي ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «اميرحسين اله‌دادي»

- برنده ديپلم افتخار بخش اجراي موسيقي الکترونيک است و مبلغ هفت و نيم ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «پرهام فزايي»

با رفتن کرونا هم به زندگي با ظرف ديجيتال ادامه خواهيم داد

در ادامه سيف‌الله صمديان، جانشين دبير بخش «ديجيتال آرت» به روي صحنه آمد و گفت: در ابتدا جاي محمود کلاري را خالي مي‌بينم. حضور او از فاصله دور بود اما تاثيري از نزديک داشت.

صمديان گفت: اولين حمله گسترده به جهان امروز توسط ديجيتال صورت گرفت و بايد بگويم که «کرونا» رفتني است چراکه بشر سماجت بيشتري از اين ويروس‌ها دارد اما جهان ديجيتال ما را به خود درگير کرد و با رفتن کرونا هم به زندگي با ظرف ديجيتال ادامه خواهيم داد.

صمديان گفت: ما در حال حاضر به ده عنوان در اين بخش رسيديم اما در ادامه اين عنوان‌ها گسترده‌تر خواهد شد. مشکل اوليه ما تفهيم بخش‌هاي مختلف در ذهن تماشاگر بود. کامبيز درم‌بخش، ابراهيم حقيقي، آزاده اخلاقي و من داوران بخش ديجيتال آرت بوديم.

او در پايان گفت: بزرگاني که در اين جشنواره فعاليت داشتند شايد به اين زودي دور هم جمع نشوند اما اميدوارم جامعه قدردان زحمات آن‌ها باشند. نتيجه کار هم به اعتقاد من قابل قبول است و راهگشا خواهد بود.

سپس سخنان داوران بخش «ديجيتال آرت» پخش شد و نام برگزيدگان اعلام شد.

برگزيدگان بخش ديجيتال‌آرت

بخش انيميشن کامپيوتري

- جايزه بهترين فيلم انيميشن کامپيوتري شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «کيش و مات» و «کرونا جنگ نيست!» ساخته ميثم آذرزاد

- ديپلم افتخار انيميشن کامپيوتري و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «چرخ دنده» ساخته اميد سيفي

بخش چند رسانه‌اي

- جايزه بهترين فيلم چندرسانه‌اي شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «درختي که بود، درختي که هست» ساخته مينا زيوري

- ديپلم افتخار بخش چندرسانه‌اي و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «رهايم مکن» ساخته سهيلا گلستاني

بخش فيلم موبايلي

- جايزه بهترين فيلم موبايلي شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «برزخ» ساخته فريد ياحقي

- ديپلم افتخار بخش فيلم موبايلي و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «به‌علاوه دو دقيقه» ساخته ارسلان امانتي

بخش موزيک ويدئو

- جايزه بهترين موزيک ويدئو شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «روياي ناتمام ساداکو» ساخته امير درفشه

- ديپلم افتخار بخش موزيک ويدئو و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «رهايم مکن» ساخته سهيلا گلستاني

- ديپلم افتخار بخش موزيک ويدئو و ۵/۲ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «من خراب» ساخته ميثم آذرزاد

بخش موشن گرافيک

- جايزه بهترين موزيک ويدئو شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «سيرکوگرافيک» ساخته فريد ياحقي و داوود مرگان

- ديپلم افتخار بخش موشن‌گرافيک و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «اومبا» ساخته داود مرگان

بخش نقاشي ديجيتال

جايزه بهترين نقاشي ديجيتال شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به نقاشي «ايستاده در برابر مرگ» اثر حسين جعفرپور

بخش وب سريز

- جايزه بهترين وب سريز شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «پش مش» اثر آزاد صادقي

- ديپلم افتخار بخش وب سريز و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «اون تو چه خبره؟» ساخته مير محمد سيد نوروزيان

بخش ويدئو آرت

- جايزه بهترين ويدئو آرت شامل نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۱۰ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «زنگ‌ها براي که به صدا درمي‌آيند» اثر سينا اسماعيل‌نيا

- ديپلم افتخار بخش ويدئو آرت و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «شاليزارهاي سبز بيدار» ساخته ساتيار امامي

- ديپلم افتخار بخش ويدئو آرت و ۵/۲ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به «آب ما را خواهد برد» ساخته نغمه مقصودلو

بخش عکس موبايلي

-جايزه بهترين عکس‌هاي جشنواره شامل نشان جشنواره، ديپلم افتخار و ۴ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به: بدون عنوان (ارسلان امانتي)، چهارفصل (علي‌اصغر فيض‌الهي)، مادران (بهمن صادقي)، ابرهاي جهان (جمشيد فرجوند فردا)، با بهترين پدربزرگ دنيا (امير عنايتي)

ديپلم افتخار بخش عکس و ۲ ميليون تومان جايزه نقدي تعلق مي‌گيرد به:

اوزان (حامد نظري)، بدون عنوان (فواد اشتري)، مرثيه (زهره صباغ‌نژاد)، پنجشنبه (حسن دهقاندوست)، دوچرخه (محمد مهدي ورال)، بدون شرح (حميدرضا حمزه‌پور)، تصوير يک رويا (سيد ناصر ميرخاني)، عاشقانه (علي ابک)، سيستان و بلوچستان (محمد رضايي)، بند و پرواز در يک قاب (يگانه اسفندياري‌نيا)

جايزه ويژه هيات داوران

نشان جشنواره و ديپلم افتخار و ۵ ميليون تومان جايزه نقدي به‌خاطر فيلمبرداري موزيک ويدئو تعلق مي‌گيرد به «رهايم مکن» و تأثير ويژه تکنيک و نگاه ايشان در توليد اثر به مسعود اميني‌تيراني

ما فرش زير پاي جوانان بوديم

بهروز غريب‌پور، دبير بخش تئاتر به روي صحنه آمد و گفت: اين جشنواره خصوصي است و اميدوارم سال‌هاي آينده با تجربه‌اي غني‌تر جشنواره را ادامه خواهيم داد. ما هيئت موسس، شوراي سياست‌گذاري، داوران و هيئت مديران اجرايي را در جشنواره داشتيم.

غريب‌پور گفت: از مهندس احمدزاده که اين فضا را در اختيار ما قرار دادند، تشکر مي‌کنم. نسيم رفيعي کار دوبله را انجام دادند و صدايي که مي‌شنويد از ايشان است. سميرا انصاري، سپيده منهويي، رضا اسدي، سميه هاشميان و… بايد از همه تشکر کنيم که با احکام بخش خصوصي روي کار آمدند.

او ادامه داد: خوشحالم که شب عيد بر سفره هنرمندان مبلغي قرار داده مي‌شود، حدود يک ميليارد بودجه جوايز ما بود و خوشحالم که با اين جشنواره توانستيم ثابت کنيم که هنرمندان مسئول همچنان زنده هستند. ما فرش زير پاي جوانان بوديم و در مقابل اعتراضات و دغدغه‌ها نه به عنوان خالق اثر بلکه به عنوان خدمت‌گزار آمديم. ايران پر از گنجينه‌هاي ايراني و انساني است که نبايد فراموشش کنيم.

سپس سخنان هيات داوران تئاتر به صورت ويديويي پخش شد و برگزيدگان اين بخش اعلام شدند:

برگزيدگان بخش تئاتر

بخش آثار صحنه‌اي

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۱۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به گروه نمايش «نقش در ستايش ژست» به کارگرداني «رامين عليزاده» از خمين (اراک).

- ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به گروه نمايش «است» به کارگرداني «پرنيا شمس» از تهران

- ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به «امين رضايي ارداني» براي دراماتورژي در متن و اجراي نمايش «مکبث» از مشهد

- ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به گروه بازيگران نمايش «دريم لند» به کارگرداني «مرتضي جليلي دوست» از تهران

بخش عروسکي

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۱۰ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به گروه نمايش «آبجي» به کارگرداني «مهدي شاه پيري» از تهران

- ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به «مرضيه سرمشقي» و «رفعت هاشمي سي سخت» براي طراحي و ساخت عروسک نمايش «سيمين و فرزان» به کارگرداني «فهميه عابديني» از تهران

بخش مونولوگ

- ضمن تقدير از نمايش «پينو و کيو» به کارگرداني «آژمان بيژني نسب» از فسا

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به گروه نمايش «گزارش» به کارگرداني «محمد خاکساري» از تهران

- ديپلم افتخار و مبلغ ۲ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به گروه نمايش «فائزه يوسفي» به کارگرداني «حسين برفي‎‌نژاد» از تهران

بخش پرفورمنس

-ضمن تقدير از گروه نمايش «آنتروپي» به کارگرداني «نازنين زهرا رفيعي» از تهران

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به اعضاي گروه نمايش «وارت آوار» به کارگرداني «حسين خدايي» از اردبيل

بخش تعزيه

- ضمن تقدير از «مجلس شبيه خواني اميرکبير» به کارگرداني «مهدي دريايي» از اراک

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۷ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به اعضاي گروه «سوگ سياوش» به کارگرداني «وجيهه کريمي هسنيجه» از اصفهان

بخش خياباني

هيئت داوران برگزيده‌اي ندارد اما با اهداي ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان از تلاش مستمر و مسئولانه «اميرحسين انصافي» از گروه نمايش «مضحکه در مضحکه» تقدير مي‎‌کند.

بخش نمايش‌هاي آييني و سنتي

- ضمن تقدير از گروه نمايش «به دنبال بخت» به کارگرداني «احمد دهقان» از اصفهان

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۸ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به اعضاي گروه «حماسه سردار عيوض خان» به کارگرداني «پريسا سيمين مهر» از شيروان خراسان شمالي

بخش نمايش‌هاي راديويي

- ضمن تقدير از نمايش‌هاي راديويي «ونتيلاتور» به کارگرداني «سروش ميدانکي» از تهران و «سه روايت از زندگي» به کارگرداني «نازي دشت‎کيان» از شيراز

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به اعضاي گروه «خانه احمق‌‎ها» به کارگرداني «مهين فردنوا» از تهران

بخش موزيکال

- نشان جشنواره، ديپلم افتخار و مبلغ ۱۵ ميليون تومان تعلق مي‌گيرد به اعضاي گروه «جاني سکيکي» به کارگرداني «حسين اکبرپور» از مشهد

بخش کمدي مکتب اصفهان

در بخش کمدي مکتب اصفهان از گروه نمايش «عصرانه سگي» به کارگرداني «رادمهر کياني» تقدير مي‌شود.

همچنين در بخش جنبي به هر يک از سه اثر منتخب ايده‌هاي نو براي تئاتر مبلغ ۳ ميليون تومان براي ارتقاء کيفي آثار تعلق مي‌گيرد به: «مهموني مجازي» به کارگرداني «بهرام بهبهاني»، «جي‌تي‌اي» به کارگرداني «فائزه سادات شاه حسيني» و «ماسک» به کارگرداني «سعيد زارعي»

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar