بازیگری که گمشدهاش را در «نون.خ» پیدا کرد

مهر/ سيروس ميمنت بازيگر باسابقه که در «نون.خ» نقش کيوان را بازي ميکرد ميگويد گمشدهاش در حرفه بازيگري را در سريال «نون.خ» پيدا کرد.
سيروس ميمنت، بازيگر نقش کيوان در سريال «نون.خ» معتقد است با اين سريال گويي گمشده خود را پيدا کرده است و مردم هم او را در اين سريال جور ديگري ديدند.
او با بيان اين نکته افزود: «من سه فصل کاري را در زندگيام پشت سر گذاشتهام، يک فصل از زندگيام با اصغر فرهادي بود که سريالهايي مثل «يادداشتهاي کودکي» و «داستان يک شهر» را بازي کردم و فصل ديگري از زندگيام با رضا عطاران و کارهايي مثل «خانه بهدوش» و «متهم گريخت» شکل گرفت و فصل سوم از زندگيام با سعيد آقاخاني و سريال «نون.خ» بود که گويي گمشدهام را در اينجا پيدا کردم و مردم هم مرا در اين سريال جور ديگري ديدند.»
بازيگر «نون.خ» در ادامه درباره چالشهايش با گاوي به نام «جاناتان» در قصه نيز به شوخي و با خنده گفت: «جاناتان رقيب عشقي من بود و گويي من و جاناتان و فريده در يک مثلث عشقي قرار گرفته بوديم. براي همين هم در اين فصل سعي ميکردم به هر ترتيبي از همسرم دلبري کنم و دلش را به دست آورم.»
ميمنت در پايان درباره حضور سعيد آقاخاني در مقام کارگردان عنوان کرد: «آقاخاني روي کار دقت نظر بالا و حساسيت بسياري دارد. اگر زماني من ريزهکاري شخصيت کيوان را مثل هميشه بازي نميکردم، به راحتي با من صحبت ميکرد و به بازيام واکنش نشان ميداد و حتي زمان استراحت کوتاهي ميداد تا مجدد بتوانم نقش کيوان را به خوبي به نمايش بگذارم و اين برايم بسيار جذاب بود.»