نماد آخرین خبر

مهمترین اخبار امروز صدا و سیما؛ پخش پشت صحنه «نوروز رنگی» و گفت‌وگو با بازیگران «لیسانسه‌ها»

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مهمترین اخبار امروز صدا و سیما؛ پخش پشت صحنه «نوروز رنگی» و گفت‌وگو با بازیگران «لیسانسه‌ها»

ايرنا/پخش پشت صحنه «نوروز رنگي» حضور بازيگران سريال «ليسانسه‌ها» در برنامه «۱۴ اينچ» و گفت‌وگوي راديويي محمد صالح علا و فرهاد آئيش از جمله مهم‌ترين اخبار امروز صداوسيماست.

پشت صحنه مجموعه تلويزيوني نوروز رنگي جمعه ۲۰ فروردين ماه ساعت ۲۳ از شبکه پنج سيما پخش مي شود.

مجموعه تلويزيوني نوروز رنگي در ژانر کمدي و اجتماعي به سفارش گروه فيلم و سريال شبکه پنج سيما ويژه نوروز ۱۴۰۰ توليد شد.  داستان سريال روايت گر روزهاي پاياني اسفند ماه يکي از سال ‌هاي دهه ۶۰  است که در عينِ طنز و سرگرمي، قرار است به سنت‌ ها و آداب ايراني در شهر مشهد مقدس بپردازد. بنا بر اين گزارش آخرين قسمت سريال نوروز رنگي پنج شنبه ۱۹ فروردين و پشت صحنه اين سريال جمعه ساعت ۲۳ پخش مي شود.

«۱۴ اينچ» مهمان «ليسانسه» دارد

اميرحسين رستمي و امير کاظمي بازيگران سريال «ليسانسه‌ها» مهمان اين هفته برنامه «۱۴ اينچ» مي‌شوند.

به‌گزارش ايرنا به نقل از شبکه آي‌فيلم، برنامه جديد ۱۴ اينچ که به‌تهيه‌کنندگي فرزام محبي و با اجراي امين زندگاني جمعه‌شب‌ها از کانال فارسي اين شبکه روي آنتن مي‌رود، جمعه ۲۰ فروردين ميزبان بازيگران سريال پرطرفدار ليسانسه‌ها خواهد بود.

ليسانسه‌ها محصول شبکه سه سيما است و بازيگراني همچون بهنام تشکر، متين ستوده، مهران رجبي، امير کاظمي، اميرحسين رستمي، بيژن بنفشه‌خواه و کاظم سياحي در آن ايفاي نقش کرده‌اند. اين مجموعه ماجراها و دغدغه هاي سه دوست  به نام هاي مسعود (اميرحسين رستمي)، حبيب (هوتن شکيبا) و مازيار (امير کاظمي) را در فضايي طنز به تصوير مي‌کشد.

فصل اول اين سريال به‌کارگرداني سروش صحت، در ۲۸ قسمتِ ۴۰ دقيقه‌اي از ۴ دي‌ ۱۳۹۵ شروع و قسمت آخر آن ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ پخش شد. فصل دوم آن از ۴ آذر ۱۳۹۶ شروع و در ۲ بهمن ۱۳۹۶ به پايان رسيد و فصل سوم به نام فوق ليسانسه‌ها نيز در ۲۸ قسمت ۴۰ دقيقه اي از ۱۷ آبان ۱۳۹۸ روي آنتن رفت و در ۱۶ آذر ماه به پايان رسيد.

در اين قسمت از برنامه ۱۴ اينچ که به سريال ليسانسه‌ها اختصاص يافته است، امين زندگاني با امير کاظمي و اميرحسين رستمي، دو تن از سه شخصيت اصلي اين سريال سه فصلي گپ‌وگفت صميمانه‌اي  رقم مي‌زند و بينندگان در ادامه، شاهد اجراي استندآپ کمدي ميثم درويشان پور نيز خواهند بود.

۱۴ اينچ محصول شبکه آي‌فيلم است که جمعه‌ شب ها ساعت ۲۳:۰۰ روي آنتن مي‌رود. بازپخش اين برنامه شنبه ساعت‌هاي ۰۷:۰۰ و ۱۹:۰۰ قابل مشاهده است.

رمضان آي‌فيلمي از سرنوشت تا صاحبدلان

شبکه آي‌فيلم همچون سال‌هاي گذشته، براي مخاطبانش در ماه مبارک رمضان جدول پخش متنوعي تدارک ديده است.

سريال‌هاي صاحبدلان، ترش و شيرين، مسافري از هند، از سرنوشت و ماه و پلنگ ازجمله سريال‌هايي‌اند که در ماه مبارک رمضان مهمان آي‌فيلمي‌ها خواهند بود. مجموعه تلويزيوني «مسافري از هند» ساخته قاسم جعفري از روز سه‌شنبه ۲۴ فروردين روي آنتن آي‌فيلم فارسي مي‌رود. اين سريال در سال ۱۳۸۱ از شبکه سه سيما پخش شد.

مسافري از هند هر روز ساعت ۱۷:۰۰ روي آنتن مي‌رود. تکرار آن در ساعت ۱:۰۰ بامداد و ۹:۰۰ صبح روز بعد خواهد بود.

سريال طنز ترش و شيرين رضا عطاران نيز از يکشنبه ۲۲ فروردين از آي‌فيلم فارسي پخش مي‌شود. «ترش و شيرين» در سال ۱۳۸۶ از شبکه سه سيماي جمهوري اسلامي به نمايش گذاشته شد.

اين سريال طنز از يکشنبه ۲۲ فروردين، هر شب ساعت ۲۱ روي آنتن آي‌فيلم فارسي مي‌رود و در ساعت‌هاي ۵ و ۱۳ روز بعد بازپخش مي‌شود.

گفت‌وگوي محمد صالح علاء و فرهاد آئيش

 برنامه آب و تاب از راديو تهران به گفت‌وگوي زنده و صميمانه محمد صالح علاء با نخبگان حوزه فرهنگ و هنر اختصاص دارد. اين گپ و گفت شامل بيوگرافي، معرفي آثار، دلايل موفقيت نخبگان و دانسته هاي آنها در حوزه هاي تخصصي شان و.. است.
معرفي اشخاص و حوزه هاي هنري و فرهنگي و آشنايي مخاطب با حرفه هاي مختلف به صورت تخصصي، هدف اصلي برنامه آب و تاب است. برنامه جمعه اين هفته شامل گفتگوي صميمانه با فرهاد آئيش است.
از جمله آثار آئيش مي توان بازي در فيلم دخترشاه پريون، پوپک و مش ماشاالله، شمس العماره، زندگي با چشمان بسته، نصف مال من نصف مال تو، خواستگار محترم و عاشق و... را نام برد.
آب و تاب با موضوع فرهنگي و هنري و با حضور هنرمندان، جمعه ها ساعت ۲۱ تا ۲۲:۳۰ به طور زنده به تهيه کنندگي پروانه طهماسبي از موج اف.ام رديف ۹۴ مگاهرتز يا موج اي.ام رديف ۱۳۳۲کيلوهرتز پخش مي شود.

بررسي راهکارهاي مجلس براي رفع موانع توليد

برنامه تهران ۲۰ امشب، چهارشنبه به تبيين و بررسي مشکلات و موانع پيش روي توليد مي پردازد.

عزت اله اکبري تالارپشتي، رئيس کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي امشب به برنامه  تهران ۲۰ مي آيد و در اين برنامه به بررسي مشکلات و موانع پيش روي توليدکننده ها در شهرک هاي صنعتي و کارخانه ها و اقدامات مجلس در حل اين موانع و مشکلات مي پردازد.

تهران ۲۰ روزهاي زوج با اجراي محمد دلاوري و روزهاي فرد با اجراي علي مروي از شنبه تا چهارشنبه هر هفته راس ساعت ۲۰ از شبکه پنج سيما ميهمان خانه هاي مردم ايران خواهد بود.

 اين برنامه کاري از گروه تهران و شهروندي است که به تهيه کنندگي حسن نظري و با سردبيري محمد محسن فيضي پور روانه آنتن شبکه پنج سيما مي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar