کدام سلبریتیها کتاب هم نوشتهاند؟

فرهنگيان نيوز/ از جمله سلبريتيهايي که قريحه خود را در عرصه نويسندگي نيز آموختهاند ميتوان به بهاره رهنما با کتابهايي چون «زن باران» و «ماليخولياي محبوب من»، صابر ابر با «تا هفتخانه آن طرفتر»، بهنوش بختياري با «کلاغهاي قيطريه» و افسانه بايگان با «مهر طوبي» اشاره کرد.
اولين اسمي که تداعي حضور سلبريتيهاي بازيگر در فضاي ادبيات است، متعلق به بهاره رهنماست. رهنما که حدود پنجميليون فالور در اينستاگرام دارد، خودش را متخصص يا علاقهمند به ادبيات، تئاتر، حقوق و روانشناسي معرفي ميکند و در بستر فضاي مجازي به مطرح کردن ديدگاههايش در اين رشتهها ميپردازد. او براي کتابهاي «زن باران» و «ماليخولياي محبوب من» چندين جشن امضا برگزار کرد. حضور او در اين عرصه مانند سينما پرسروصدا بوده و حواشي زيادي داشته است. بهاره رهنما پيشتر در مصاحبهاي اعلام کرده بود بيشتر از اين که تصويري باشد اهل نوشتن است و به اين عرصه علاقه دارد.
«تا هفتخانه آن طرفتر» نام کتابي است که به قلم صابر ابر منتشر شد. کتابي که بهدنبال قيمت بالايي که داشت روي زبانها افتاد و حواشي نسبتا زيادي در فضاي مجازي مطرح کرد. اين کتاب لاکچري که در عصر کتابنخواني و بيعلاقگي مردم به مطالعه بالغ بر ۳۰۰هزار تومان قيمتگذاري شد، قابليت اين را داشت که خريدار بتواند رنگ جلد آن را از بين ۶ رنگ از پيش تعيينشده، انتخاب کرده و سفارش بدهد. مصداق بارز کتابهايي لاکچري براي انسانهايي لاکچري! فارغ از محتواي کتاب، چگونه ميتوان چنين قيمتي روي کتابي که خاصيت مرجع بودن ندارد و تنها قصه صد مادربزرگ ايراني است، گذاشت؟ با اين قيمت ميتوان دستکم پنج رمان پرفروش و جذاب مانند «جز از کل»، «گتسبي بزرگ»،« ۱۹۴۸»، «قمارباز» و «هنر شفاف انديشيدن» را خريد.
باورتان بشود يا نه بهنوش بختياري هم دستي به دنياي ادبيات برده و کتاب «کلاغهاي قيطريه» را منتشر کرده که مجموعهاي از ۱۰ داستان اين بازيگر است که حالا عمده فعاليتش محدود به تبليغات تلويزيوني و اينستاگرامي است. اين کتاب که سرتاسرش پر از غلطهاي نگارشي است به گفته بختياري ويراستاري نشده و انتشار کتابش را تفنني دانسته است. افسانه بايگان نيز ازجمله بازيگراني است که مجموعه دلنوشتههايش در کتابي به نام «مهر طوبي» در سال ۱۳۸۵ منتشر شد که بازخورد خوبي نداشت و بخش زيادي از نوشتههايش مشابه اشعار شاعران نامآشنايي مثل حافظ بود. انديشه فولادوند، ليلا اوتادي و بسياري ديگر از هنرمندان نيز تجربههاي مشابهي داشتهاند و خودشان را نويسنده يا شاعر ميدانند.