نماد آخرین خبر

کارگردان تئاتر: «ضد نور» به اصالت قصه برگشته است

منبع
فارس
بروزرسانی
کارگردان تئاتر: «ضد نور» به اصالت قصه برگشته است
فارس/ کارگردان و تهيه‌کننده تئائر تلويزيوني ضد نور گفت: در اين تله تئاتر با برگشتن به اصالت قصه، بهترين فرم يعني تله ‌تئاتر را برگزيديم زيرا تئاتر به هنر نزديک‌تر است.

رضا محبي‌ نوري درباره ايده شکل‌گيري مجموعه تله تئاتر «ضد نور» گفت: سال‌هاست در دو قالب برنامه‌هاي گفتگومحور و سريال، موضوعات اجتماعي مطرح مي‌شوند ولي برنامه‌هاي گفت وگو محور به تکرار افتاده‌اند و سوژه‌هاي آن‌ها در يک قالب مشخص جلو مي‌رود.

وي افزود: حبيبه يوسفي طراح، نويسنده و يکي از تهيه‌کنندگان «ضد نور» که سابقه کار در حوزه اجتماعي را دارد، طرحي در همين زمينه داشت که علاقه‌مند بود در قالب متفاوت به آن بپردازد، در نهايت و بعد از جلساتي که داشتيم به ايده «ضدنور» رسيديم و در حقيقت سوژه‌هاي اجتماعي را دراماتيزه کرديم.

کارگردان «ضدنور» تاکيد کرد: قصد داشتيم فرم را در خدمت داستان قرار دهيم تا مخاطب بيشتر با داستان درگير شود اما از طرفي با اين مساله مواجه بوديم که تله‌تئاتر در دو دهه گذشته کمرنگ شده و جاي خود را به سريال‌هاي نمايشي که مختصات خاص خود را دارند، داده بود.

وي با اشاره به اينکه «ضدنور» با برگشتن به اصالت قصه، بهترين فرم يعني تله‌تئاتر را برگزيده است، گفت: تئاتر به هنر نزديک‌تر است و سبب مي‌شد به نوعي قصه‌گويي داشته باشيم، از سوي ديگر تئاتر فضاي نخبگاني‌تري دارد و قصد داشتيم اين فضا را براي عموم جامعه مهيا کنيم که مخاطبان تلويزيون با موضوع درگير شوند زيرا تئاتر مادر هنرهاي نمايشي است، زوايا حذف و قصه راحت‌تر، کامل‌تر و بي‌پرده‌تر با مخاطب به اشتراک گذاشته مي‌شود.

محبي نوري بيان کرد: به چند دليل شبکه «شما» را براي پخش مجموعه نمايشي «ضدنور» انتخاب کرديم؛ نخست اينکه «شما» عموميت بيشتري دارد و مردم شهرهاي ديگر بيشتر از مخاطبان تهراني آن را تماشا مي‌کنند، همچنين در اين شبکه دستمان بازتر بود و با حمايت مديران به ويژه مدير شبکه توانستيم کار را به پخش برسانيم.

تهيه‌کننده «ضدنور» افزود: ناگفته نماند که با مشکلاتي هم مواجه بوديم، مثلا شبکه «شما» رديف نمايشي مجزا ندارد و «ضدنور» در قالب برنامه تلويزيوني تصويب و پخش شد اما کمک مديران سبب شد کار در 30 قسمت توليد شود. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد

instagram.com/akharinkhabar