راسل کرو دومین فیلمش را کارگردانی میکند

صبا/ راسل کرو ستاره برنده جايزه اسکار بار ديگر به صندلي کارگرداني برگشته است و در حال توليد دومين فيلم بلندش با نام «پوکر فيس» (چهره بيحالت) است.
اين فيلم در حال حاضر با رعايت دستورالعمل هاي دقيق بهداشتي در مکان هاي اطراف شهر سيدني استراليا و در استوديوهاي فاکس در حال فيلمبرداري است.
راسل کرو در اين فيلم در نقش يک ميلياردر عرصه تکنولوژي بازي مي کند که درگير بازي قمار خطرناکي مي شود.
ديگر بازيگران «پوکر فيس» را ليام همسورث، الزا پتکي، وو تانگ چانگ و همينطور RZA دوست قديمي کرو تشکيل مي دهند. نقش همسورث و RZA مشخص نيست اما گفته مي شود پتکي نقش جمع کننده پول در قمارخانه را دارد.
در نسخه اصلي فيلمنامه داستان اين فيلم در ميامي آمريکا مي گذرد با اين حال به نظر مي رسد راسل کرو به عنوان تهيه کننده محل فيلمبرداري را به سيدني تغيير داده است.
راسل کرو پيش از اين سال ۲۰۱۴ فيلم تحسين شده «آب شناس» را کارگرداني کرده بود.