خبرگزاري تسنيم /سيدمسعود صفوي، مدير مرکز مطالعات و توليدات انيميشن حوزه هنري، در آيين افتتاح حوزه هنري کودک و نوجوان، با بيان اين که انيميشن صنعت فرهنگي است، گفت: در انيميشن هنرهاي مختلف مانند تجسمي، موسيقي و ادبيات همه کنار هم هستند و رشد انيميشن اتفاق بزرگي در صنعت جهان بوده است.
وي ادامه داد: سالهاست که انيميشنهاي مختلفي در جهان ساخته ميشود و وقتي حوزه هنري ميخواهد وارد چنين فضايي شود که 70 يا 80 سال تجربه در آن وجود دارد و مخاطب نيز به تمام محصولات جهان دسترسي دارد، به همين خاطر نميتواند با برنامهايي ضعيف که در آن خلاء هست، آغاز به کار کند.
صفوي ادامه داد: نميتوانيم انيميشني را بسازيم که پيام را در قالبي ضعيف ارائه کند. بدترين اتفاقي که ممکن است براي صاحب اثر و تهيهکننده رخ دهد اين است که برنامهاش ديده نشود.
وي در ادامه با بيان اينکه مرکز انيميشن حوزه هنري حدود 15 سريال و مجموعه انيميشن براي سال آينده توليد ميکند، يادآور شد: انتقال فرهنگها و سودآوري اقتصادي در دنياي امروز انيميشن اهميت دارد. به طور مثال، کشور ژاپن شش برابر درآمد نفتي ما از انيميشنهايي که توليد ميکند سود مادي به دست ميآورد. انيميشنسازيهاي دنيا در حال حاضر تغيير شکل دادهاند و مانند کمپانيهاي بزرگ شدهاند.
صفوي درباره فعاليتهاي مرکز انيميشن گفت: توليد زياد مد نظر مرکز انيميشن نيست، بلکه سعي داريم توليداتمان نمونه و با کيفيتي بالا باشد. انيميشن از تنها صنايعي است که دانشمحور و در عين حال سودآور است.
وي با اشاره به ثار توليد شده در اين مرکز عنوان کرد: «تاريخ از اين ور» اثر جديدي است که توسط مرکز انيميشن ساخته شده و سريال «هوشان» نيز از اواخر سال آينده پخش ميشود. «اعلا و غلوم»، «بيگي و دوستان» و آثاري ديگر نيز در حال توليد توسط اين مرکز هستند.