نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سینما و چهره ها

گاف تدوینگر سریال «جزیره» در قسمت ششم!

منبع
سلام سينما
بروزرسانی

سلام سینما/ ‌درحالی که تنوع مجموعه‌های نمایش خانگی در حال افزایش است به نظر می‌رسد کیفیت آثار ساخته شده چندان برای سازندگان آن‌ها اهمیت ندارد، از این رو در سریال‌ها شاهد سکانس‌هایی هستیم که نیاز به اصلاح و بازبینی داشته‌اند اما بدون تغییر منتشر شده‌اند. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که اتفاق‌های این چنینی حتی در مطرح ترین سریال‌های دنیا هم به چشم می‌خورد.
به تازگی ویدیویی از قسمت ششم سریال نمایش خانگی «#جزیره» در فضای مجازی وایرال شده که در این دسته‌ قرار دارد:
در این سکانس از سریال، مهشید با بازی #میترا_حجار و ارشد با بازی #میر_مقاره در حال صحبت کردن هستند که مهشید می‌گوید: "پدرت احتملا ازت خواهد خواست..." سپس لحظه‌ای مکث می‌کند و با نیم‌نگاهی سریع به پایین کادر، جمله را اصلاح می‌کند و می‌گوید: "پدرت احتمالا تاکید می‌کنه ..."
تصوری که با دیدن این صحنه در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد این است که در بازبینی صحنه‌ها توسط تدوینگر، اصلاح قسمت اول دیالوگ میترا حجار به درستی انجام نشده است.
تا این لحظه عوامل سازنده «جزیره» به این موضوع واکنشی نشان ندادند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره