نماد آخرین خبر

مسئولین سینمایی به فروش بالای فیلم‌های کمدی نبالند!

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مسئولین سینمایی به فروش بالای فیلم‌های کمدی نبالند!

تسنیم/ محمد عسگری، کارگردان فیلم سینمایی «اتاقک گلی» معتقد است که دفاع مقدس یک آهنربای بسیار قوی است و در آن سوژه‌های ناب بسیاری برای سینماگران وجود دارد. وی معتقد است فروش بالای فیلم‌های کمدی چیزی نیست که مسئولین سینمایی بخواهند به آن ببالند.
محمد عسگری، کارگردان جوان سینما که سال گذشته با فیلم سینمایی «اتاقک گلی» در جشنواره فجر حضور داشت، درباره تجربه فیلمسازی با محور دفاع مقدس گفت: به نظرم سخت‌ترین گونه‌ای که می‌توان در سینمای ایران تجربه کرد، سینمای دفاع مقدس است؛ به ویژه از حیث حجم پروداکشن، لوازم و ادواتی که برای ساخت آثار دفاع مقدسی نیاز است. به هرحال سال‌ها از جنگ تحمیلی گذشته و بسیاری از ادوات جنگی، مستهلک شده‌اند و یا به سادگی امکان دسترسی به آنها وجود ندارد.
این فیلمساز ادامه داد: بخش دیگری از سختی‌های فیلمسازی در عرصه دفاع مقدس، ناشی از این است که شما به عنوان کارگردان، باید زمان گذشته را به تصویر بکشید؛ به‌ویژه اگر بخواهید در شهر فیلم بسازید، باید همه چیز را دست‌کم به سی سال قبل بازگردانید؛ از لوکیشن گرفته تا هر عنصر بصری که قرار است در فیلم به نمایش درآید و این کار آسانی نیست.  

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره