نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سینما و چهره ها

سینمای ایران در دهه نخست آذر چقدر فروخت؟

منبع
فارس
بروزرسانی
سینمای ایران در دهه نخست آذر چقدر فروخت؟

فارس/ فروش سینمای ایران از ابتدای آذر تا دهم این ماه به بیش از 52 میلیارد و 800 میلیون تومان رسید؛ همچنین بیش از یک میلیون و 226 هزار نفر از ابتدای آذر به تماشای فیلم‌های اکران شده پرداختند.

جمعه سوم آذر با فروش بیش از 8 میلیارد و 500 میلیون تومان، جمعه دهم آذر با فروش بیش از 8 میلیارد و 400 میلیون تومان و پنجشنبه دوم آذر با فروش بیش از 7 میلیارد و 500 میلیون تومان پرفروش‌ترین روزهای آذر ماه تاکنون بوده‌اند.

 

فیلم‌های «هتل» با فروش بیش از 26 میلیارد و 700 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش 164 میلیارد تومان، «فسیل» با فروش بیش از 5 میلیارد و 900 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 291 میلیارد تومان، «بچه زرنگ» با فروش بیش از 5 میلیارد و 700 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 44 میلیارد تومان، «جوجه تیغی» با فروش بیش از 3 میلیارد و 800 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 5 میلیارد و 700 میلیون تومان، «گیج‌گاه» با فروش بیش از 2 میلیارد و 100 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 13 میلیارد و 200 میلیون تومان، «نارگیل2» با فروش بیش از یک میلیارد و 800 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 20 میلیارد و 900 میلیون تومان، «عامه‌پسند» با فروش بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش 4 میلیارد و 200 میلیون تومان، «حدود 8 صبح» با فروش بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 3 میلیارد و 400 میلیون تومان، «شهر هرت» با فروش بیش از یک میلیارد و 100 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از 76 میلیارد تومان و «سرهنگ ثریا» با فروش بیش از 488 میلیون تومان در 10 روز اول ماه آذر به مجموع فروش بیش از یک میلیارد و 400 میلیون تومان دست پیدا کردند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره