نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سینما و چهره ها

خوشحالی علی کریمی از حادثۀ تروریستی کرمان صدای برخی چهره‌ها را درآورد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
خوشحالی علی کریمی از حادثۀ تروریستی کرمان صدای برخی چهره‌ها را درآورد

آخرین خبر/ در پی انتشار استوری توهین آمیز علی کریمی نسبت به حادثه تروریستی کرمان بعضی از هنرمندان و سلبریتی ها واکنش نشان دادند.

🔹نیوشا ضیغمی: در گفت‌وگو با فارس خطاب به علی کریمی گفت: یعنی تو فکر می‌کنی چون کسی شبیه تو نیست پس باید بمیرد؟ خوشحالی از کشته‌شدن انسان‌ها، حتی کسانی که اندیشۀ متفاوتی با ما دارند، عین تفکر داعش است.
🔸محیا دهقانی: نیز به فارس گفت: کسانی که از ریخته‌شدن خون‌های پاک، خوشحالی می‌کنند، دیگر بشر نیستند و حتی حیف کلمۀ حیوان که برای آن‌ها به‌کار برده شود. علی کریمی چگونه می‌تواند برای به خاک‌و‌خون کشیده‌شدن هموطن خودش خوشحالی کند؟ او بی‌ذات‌ترین و بی‌وجدان‌ترین فردی است که سراغ دارم.
🔹علیرام نورایی : در صفحه‌اش نوشت: متاسفم برای موجودات کثیفی که از خبر مرگ هموطنان‌شان خوشحال می‌شوند. شما کثیف‌ترین و منحوس‌ترین مخلوقات خداوند هستید.
🔹آزاده‌آل‌ایوب (خاله‌ نرگس) خطاب به علی کریمی نوشت: خون غاصبان جنایتکار در رگ توست. کودکان را هم کشتند، تو شاد شدی.
🔸رامین راستاد هم در صفحۀ خود نوشت: حملۀ تروریستی بی‌هیچ قیدوشرطی محکوم است. اگر غیر از این فکرکنیم وای به حال انسانیت.
🔹علی سامره، سرپرست تیم استقلال خطاب به علی کریمی گفت: باورم نمی‌شود یک انسان این‌قدر وقیح، بی‌رحم و بی‌شرف باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar