برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

روش تهیه پودینگ شکلات و توت فرنگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ پودینگ_شکلات_و_توت_فرنگی از خانم سمیرا جنت دوست 

مواد مورد نیاز 
شکر  سه چهارم لیوان(150 گرم)
آرد  3 قاشق سوپخوری(30 گرم)
نشاسته گندم یا ذرت  3 قاشق سوپخوری(30 گرم)

پودر کاکائو تیره یا روشن  2 قاشق سوپخوری(12 گرم)
وانیل  یک هشتم قاشق چایخوری
شیر سرد  2 لیوان(500 میلی لیتر)
کره  1 قاشق سوپخوری(15 گرم)
بیسکویت پتی بور ساده  1 بسته (100 گرم)
توت فرنگی  200 تا 250 گرم



🍣🍓🍣🍓🍣🍓🍣

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره