برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش تهیه موچی ژاپنی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد فیلینگ :
پودر قند ۴۵ گرم
آب لیموترش ۳۰ گرم
اسانس لیموترش ۱ ق غ
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۱۵ گرم

شیر ۱۵۰ گرم
مواد خمیر موچی :
شیر ۱۸۰ گرم
پودر قند ۴۵ گرم
آرد گلوتینوس ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۵ گرم
روغن ۱۵ گرم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره