روش تهیه سالاد کلم رستورانی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم برای ۲ نفر:
کلم قرمز ۲۵۰ گرمکلم سفید ۲۵۰ گرم،هویج ۱ الی ۲ عدد،خیارشور ۲۰۰ گرم،ذرت شیرین ۱۵۰ گرم،شوید تازه به میزان دلخواه
سس:مایونز ۲ ق.غ،ماست ۴ ق.غ،خردل ۱ ق.غ،سرکه ۲ ق.غ،آبلیمو ۱ ق.غ،نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
پن: نوع سس سلیقه ای هستش من با این ترکیبات ذکرشده درست کردم