برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش تهیه سالاد کلم رستورانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای ۲ نفر:
کلم قرمز ۲۵۰ گرم‌کلم سفید ۲۵۰ گرم،هویج ۱ الی ۲ عدد،خیارشور ۲۰۰ گرم،ذرت شیرین ۱۵۰ گرم،شوید تازه به میزان دلخواه
سس:مایونز ۲ ق.غ،ماست ۴ ق‌.غ،خردل ۱  ق.غ،سرکه ۲ ق.غ،آب‌لیمو ۱ ق.غ،نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
پ‌ن: نوع سس سلیقه ای هستش من با این ترکیبات ذکر‌شده درست کردم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره