روش تهیه ناگت مرغ خانگی
آخرین خبر/ تا حالا ناگت خونگی خوردی؟ راسته میگن تو ناگت های بازاری پوست مرغ داره؟ بهت قول میدم اگه این ناگت ویکبار امتحان کنی دیگه سراغ هیچ ناگت دیگه ای نمیری 👌👌
بهتراز همه اینکه میتونی این ناگت وفریز کنی وهرموقع حوصله درست کردن غذا نداشتی از فریزر در بیاری وسرخش کنی😍
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان : 650 گرم
نان تست : 120 گرم
شیر : 50 گرم
سیر رنده شده : 1 ق س(5،6حبه)
فلفل سیاه : 1 ق چ
آبلیمو : 1 ق س
شکر : 1 ق چ
پودر زنجبیل : 1 ق چ
پاپریکا : 1 ق چ
نمک : 1 ق چ
نشاسته ذرت : 18 گرم
سویا سس : 1 ق س (قابل حذف)
سس کچاپ : 1 ق س
کره : 1 ق س
روغن مایع : 1 ق س
طرز تهیه :
ابتدا قسمت های قهوه ای دور نان تست رو جدا کرده و قسمت وسط نان تست رو با شیر مرطوب میکنیم.
سپس سینه های مرغ رو داخل دستگاه میریزیم و چند پالس میزنیم و بعد نان تست هارو اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم.
حالا سیر + ادویه ها + سویا سس + نشاسته ذرت + آبلیمو +شکر + سس کچاپ و کره رو اضافه میکنیم و مجدد با دستگاه میزنیم تا مخلوط بشن.
حالا به مواد روغن مایع اضافه میکنیم وبا لیسک کمی مخلوط میکنیم تا چسبندگی خمیر از بین بره .
سپس روی مواد رو با پلاستیک میپوشونیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.
بعد از اون سطح کار رو چرب میکنیم و نصف مواد رو روی سطح میزاریم و یک نایلون روش میندازیم و با وردنه یا دست به قطر 1 سانت بصورت مستطیل پهن میکنیم.
حالا بصورت مربع برش بدید(بزرگ یا کوچک بودن مربع ها دلخواه هست)
سپس برش هارو از هم جدا میکنیم و با دست چرب کمی مرتب میکنیم.
سپس برش هارو داخل سینی میزاریم و حدود 1 تا 2 ساعت در فریزر استراحت میدیم تا کاملا سفت بشه.
حالا ناگت هارو اول داخل آرد میغلتونیم و بعد در مخلوط تخم مرغ ، شیر و ادویه ها و بعد داخل پودر سوخاری میغلتونیم.
بعد ناگت هارو در روغن داغ میزاریم و شعله رو متوسط میکنیم تا کاملا مغزپخت بشه.
نوش جان