برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش تهیه ناگت مرغ خانگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
روش تهیه ناگت مرغ خانگی

آخرین خبر/ تا حالا ناگت خونگی خوردی؟ راسته میگن تو ناگت های بازاری پوست مرغ داره؟ بهت قول میدم اگه این ناگت ویکبار امتحان کنی دیگه سراغ هیچ ناگت دیگه ای نمیری 👌👌
بهتراز همه اینکه میتونی این ناگت وفریز کنی وهرموقع حوصله درست کردن غذا نداشتی از فریزر در بیاری وسرخش کنی😍

مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان : 650 گرم 
نان تست : 120 گرم

شیر : 50 گرم
سیر رنده شده : 1 ق س(5،6حبه)
فلفل سیاه : 1 ق چ
آبلیمو : 1 ق س
شکر : 1 ق چ
پودر زنجبیل : 1 ق چ
پاپریکا : 1 ق چ
نمک : 1 ق چ
نشاسته ذرت : 18 گرم
سویا سس : 1 ق س (قابل حذف)
سس کچاپ : 1 ق س
کره : 1 ق س

روغن مایع : 1 ق س

طرز تهیه :
ابتدا قسمت های قهوه ای دور نان تست رو جدا کرده و قسمت وسط نان تست رو با شیر مرطوب میکنیم.
سپس سینه های مرغ رو داخل دستگاه میریزیم و چند پالس میزنیم و بعد نان تست هارو اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم.
حالا سیر + ادویه ها + سویا سس + نشاسته ذرت + آبلیمو +شکر + سس کچاپ و کره رو اضافه میکنیم و مجدد با دستگاه میزنیم تا مخلوط بشن.
حالا به مواد روغن مایع اضافه میکنیم وبا لیسک کمی مخلوط میکنیم تا چسبندگی خمیر از بین بره .
سپس روی مواد رو با پلاستیک میپوشونیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.
بعد از اون سطح کار رو چرب میکنیم و نصف مواد رو روی سطح میزاریم و یک نایلون روش میندازیم و با وردنه یا دست به قطر 1 سانت بصورت مستطیل پهن میکنیم.

حالا بصورت مربع برش بدید(بزرگ یا کوچک بودن مربع ها دلخواه هست)
سپس برش هارو از هم جدا میکنیم و با دست چرب کمی مرتب میکنیم.
سپس برش هارو داخل سینی میزاریم و حدود 1 تا 2 ساعت در فریزر استراحت میدیم تا کاملا سفت بشه.
حالا ناگت هارو اول داخل آرد میغلتونیم و بعد در مخلوط تخم مرغ ، شیر و ادویه ها و بعد داخل  پودر سوخاری  میغلتونیم.
بعد ناگت هارو در روغن داغ میزاریم و شعله رو متوسط میکنیم تا کاملا مغزپخت بشه.
نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره