برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش تهیه خورشت بامیه جنوبی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم 
بامیه ۵۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰گرم
تمرهندی ۸۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰گرم

سیر۵۰ گرم
ادویه (زردچوبه فلفل اویشن)
روغن ارده کنجد به میزان لازم
ابتدا پیاز و سیر و بامیه و قارچ و زرد چوبه را در روغن ارده کنجد تفت میدهیم اب گوجه یا پوره گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و بعد از ریختن آب در قابلمه و جوش امدن درب ان را میگذاریم و اجازه میدهیم تا با حرارت پایین خورشت جا بیوفتد، در اواخر پخت تمرهندی را که در اب خیس کرده و به صورت شیره درامده با فلفل و اویشن به خورشت اضافه میکنیم فرصت میدهیم تا خورشت جا بیوفتد 
سالاد قارچ کبابی:
قارچ کبابی۵۰۰ گرم
کاهو وکلم ۲۵۰ گرم
هویج رنده شده ۱۰۰ گرم
جعفری پیازچه چاپ۵۰گرم
پنیر فتا  ۱۰۰ گرم
سس روغن زیتون (روغن زیتون سرکه سبزیجات معطر)
ابتدا قارچ های مزه دارشده در ابلیموی تازه و فلفل و نمک را کباب میکنیم کاهو و کلم را به اندازه های دلخواه خورد کرده هویج رنده شده و پنیر و جعفری و پیازچه چاپ شده را اضافه میکنیم و با هر سسی که مورد علاقه شماست میل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره