سوپ شیر یک پیش غذای پرطرفدار
آخرین خبر/ موادلازم:
برای ۶ تا ۸ نفر
مرغ چند تکه
هویج ۴ عدد
جو یا جو پرک ۱ لیوان (برای هر نفر ۲تا ۳ ق غ)
شیر ۴ لیوان
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۳ ق غ
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (یک پاکت کوچک)
جعفری خرد شده ۵ تا ۶ ق غ
قارچ ۸ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و با روغن و تکه های مرغ کمی تفت دادم ، زردچوبه و فلفل سیاه ریختم ، جو رو از چند ساعت قبل خیسونده بودم و بهش اضافه کردم . (می تونید از جو پرک هم استفاده کنید ، فقط جو پرک زود می پزه ، وقتی مرغ نیم پز شد بریزید ) کمی آب اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه ، میانه های کار هویج رو نگینی کردم و داخلش ریختم و اجازه دادم که بپزن . وقتی مرغ پخت بیرون آوردم و ریش ریش کردم و به سوپ اضافه کردم .
قارچ رو ورقه ای خرد کردم و با مقداری روغن روی حرارت بالا تفت دادم ، آب لیمو ریختم سیاه نشه و بعد داخل سوپ ریختم .
درظرف دیگه ای آرد رو کمی تفت دادم و کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا بجوشه و غلیظ بشه ، نمک و فلفل سیاه ریختم و بعد خامه رو بهش اضافه کردم (خامه قابل حذفه من گاهی اوقات هم نمی ریزم) بعد این مواد رو داخل سوپ ریختم و هم زدم .شیر رو نیم ساعت آخر به سوپ اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن باید نیم ساعت روی گاز باشه .
(نمک رو هم تست کنید اگر لازم بود بریزید) اواخر کار هم جعفری خرد شده رو ریختم و گذاشتم تا چند دقیقه بمونه و سوپ جا بیفته .
می تونید جای مرغ ، از گوشت و یا از عصاره مرغ و یا گوشت هم استفاده کنید.
منبع: ashpaazbashi