رول گوشت و قارچ یک فینگرفود جذاب
آخرین خبر/ یه فینگر فود راحت که سریع آماده میشه و برای پذیرایی در انواع مجالس و مهمانی بی نظیره این رول رو با خمیرهزارلا درست شده.
دوستان گلم که به دنبال غذا با خمیرهزارلا بودند این رول خوشمزه رو می تونید درست کنید و هر نوع مواد دل خواه مثل سوسیی ، کالباس ، مرغ ، انواع سبزیجات می تونید بزارید و خیلی راحت درست کنید . من براساس سلیقه مواد گوشتی ریختم .
عزیزای دلم می تونید از خمیر دل خواه مثل ، خمیر جادویی ، خمیر پیتزا و ... هم جای هزارلا استفاده کنید . البته نوع بافت متفاوت تر میشه
موادلازم:
خمیر هزارلا ۱ بسته گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۵ تا ۶ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر ورقه ای ۶ تکه پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم ، سیر رنده شده (یا پودر سیر ) ریختم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و زردچوبه و فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن ، رب گوجه اضافه کردم . قارچ ورقه ای شده رو هم ریختم و اجازه دادم که بپزه ، فلفل دلمه ای نگینی شده هم ریختم . وقتی پخت از حرارت برداشتم . خمیر هزارلا اگر در فریزر هست از قبل بزارید یخچال که یخش باز بشه . خمیر رو باز کردم و با وردنه کمی پهن کردم .روش سس گوجه ریختم و پخش کردم .مواد گوشتی ریختم و روش پنیر ورقه ای (هر نوع پنیری میشه) قرار دادم و رول کردم . با چاقوی اره ای تیز به اندازه ۱ تا ۲ سانت برش دادم . در سینی چیدم و برای رومال دورش از ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران استفاده کردم و رومال زدم . در فر ۱۷۰ ، ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ دقیقه گذاشتم .
منبع: ashpaazbashi