نماد آخرین خبر

شيريني ها/ طرز تهيه کيک قلبي

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ طرز تهيه کيک قلبي
آموزشيها/مواد لازم: کيک اسفنجي (به شکل قلب) 500 گرم خامه فرم گرفته شده 500 گرم گردو خرد شده يک پيمانه آب يک پيمانه شکر 200 گرم آگار آگار پنج گرم جوهر ليمو 8/1قاشق چايخوري کرم کره‌اي شکلاتي دو پيمانه رنگ خوراکي قرمز يک قطره طرز تهيه کيک قلب را از پهلو سه برش زده تا به سه لايه تقسيم شود. روي لايه زيرين خامه فرم گرفته شده ماليده و روي آن گردو خرد شده مي‌‌پاشيم. لايه مياني را تکه کرده و فقط قسمت بالاي قلب را با آن پر کرده و از خامه براي چسباندن قطعات به يکديگر استفاده مي‌‌کنيم. حالا لايه آخر را روي کيک قرار داده و با کمي فشار لايه‌ها را به هم مي‌‌چسبانيم، سپس با استفاده از يک چاقوي تيز ابتدا اطراف کيک را برش زده تا کاملا دور کيک يک‌دست و صاف شود، سپس ميان کيک را به صورت هفت يا وي برش مي‌‌زنيم تا کيک حجم قلب را نشان دهد. اضافه‌هاي روي کيک را نيز با چاقو گرفته تا سطح يک‌دستي به دست آيد. روي کيک را با خامه پوشانده، سپس با پالت صاف مي‌‌کنيم. براي صاف کردن نهايي مي‌توانيم از روبان اسکاچ (نايلوني) استفاده کنيم. کيک را در يخچال قرار داده و رويه آن را آماده مي‌‌کنيم. آب، شکر، آگار آگار و جوهر ليمو را در ظرفي ريخته، روي حرارت قرار داده و پس از جوش آمدن شش دقيقه صبر کرده و حرارت را خاموش مي‌‌کنيم. آن‌گاه رنگ خوراکي را افزوده و مخلوط مي‌کنيم. پس از اين‌که مواد ژله‌اي خنک شد، قبل از بسته شدن آن ژله را داخل قيف ريخته، سپس سطح کيک را با آن مي‌‌پوشانيم. با کرم کره‌اي مثل تصوير با ماسوره مخصوص رز، گل درست کرده سپس گل‌ها را به مدت نيم ساعت در يخچال يا فريزر قرار داده تا سفت شود و پس از آن روي کيک را تزيين مي‌نماييم.