طرز تهیه پاستای رستورانی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم : ۱ عدد سینه مرغ پاستا فرمی ۲۰۰ گرم بروکلی ۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ ورق پنیر گودا ادویه ها ( فلفل ، آویشن ، پودر سیر ) ۱ لیوان شیر ۱.۵ قاشق آرد مقداری ذرت پخته شده
آخرین خبر/ مواد لازم : ۱ عدد سینه مرغ پاستا فرمی ۲۰۰ گرم بروکلی ۵۰ گرم کره ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ ورق پنیر گودا ادویه ها ( فلفل ، آویشن ، پودر سیر ) ۱ لیوان شیر ۱.۵ قاشق آرد مقداری ذرت پخته شده