با این چاشنی عطر قرمه سبزی تون کل محل رو میگیره
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم : - ریحان خشک آسیاب شده، - شنبلیله - مرزه - ترخون - گشنیز - جعفری - و در آخر تره حالا بریم سراغ ادویه جات : - زیره سبز آسیاب شده - دارچین - فلفل سیاه نکتهی مهم : - اول از سبزی های خشک شروع میکنیم - وزن همه مواد 20 گرمه. طرز تهیه : زردچوبه (وزن زردچوبه باید دو برابر باشه یعنی باید ۴۰ گرم باشه) و همه مواد رو هم بزنید و زیر و رو کنید تا یکدست بشه ؛ حالا نوبت الک کردنه ؛ یه بار الک میکنیم و داخل یه ظرفی میریزیم ؛ همشون رو که الک کردیم چوبهای زبری که بینشون بود همشون جدا شد ؛ این چاشنی رو توی ظرف شیشه ای و در دار به مدت طولانی نگهداری کنید و توی انواع پلوها و خورشت ها استفاده کنید . نیم ساعت آخر کافیه فقط دو قاشق از این چاشنی رو به خورشت اضافه کنید و نیم ساعت بهش اجازه بدین تا قرمه سبزی قل بخوره و جا بیوفته