logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

یک غذای کاملا ایتالیایی؛ بیف استراگانف با پاستا

منبع
برترين ها
بروزرسانی
یک غذای کاملا ایتالیایی؛ بیف استراگانف با پاستا

برترین ها/  در این دستور، طرز تهیه بیف استراگانف با پاستا را می آموزید. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:
  • روغن گیاهی ۲ قاشق غذا خوری
  • استیک گوساله آماده و برش خورده ۸۰۰ گرم
  • پیاز کوچک خرد شده یک عدد
  • سیر ۲ حبه خرد شده
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
  • قارچ دکمه ایی خرد شده ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه خرد شده یک عدد
  • استاک گوشت گوساله یک فنجان
  • پاستای شکلی ۴۰۰ گرم
  • کره ۲۰ گرم
  • آرد ذرت یک قاشق غذا خوری
  • خامه یک فنجان
  • پاپریکا یک دوم چای خوری
  • گشنیز درشت خرد شده یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:

۱. نیمی از روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت گرم کنید.

۲. گوشت خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید و قبل از اینک کاملا سرخ و برشته شود از ماهی تابه خارج کنید.

۳. باقی مانده روغن را در ماهی تابه بریزید.پیاز و سیر را اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا اینکه نرم شوند.

۴. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.گوشت را دوباره وارد ماهی تابه کنید و قارچ ، فلفل خرد شده و استاک گوشت را درون ماهی تابه بریزید.

۵. مواد را به جوش آورید و حرارت را کم کنید تا ۱۰ دقیقه مواد بجوشد و سس غلیظ شود.

۶. در این فاصله ، پاستاها را بپزید .آبکشی کنید و وارد ماهی تابه کنید.کره بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

۷. آرد ذرت ، خامه و پاپریکا را در یک کاسه با هم ترکیب کنیدو با پاستاهای پخته شده مخلوط کنید.۲ دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود.

۸. از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل بزنید.

۹. با قاشق از پاستاها در کاسه سرو بریزید و روی آنرا از سس آماده شده گوشت بپوشانید.روی سس گشنیز تازه قرار دهید و میل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar