logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه کیک گوشت

منبع
خراسان
بروزرسانی
طرز تهیه کیک گوشت

خراسان/ مواد لازم
آرد-  دو ونیم  پیمانه
 تخم مرغ  -4  عدد
ماست - یک  پیمانه
 روغن – سه چهارم پیمانه
 بیکینگ پودر –دوقاشق مرباخوری

نمک ، فلفل ، پودر سیر و آویشن -  به میزان لازم
 مواد لایه:
پیاز داغ -  یک پیمانه
 گوشت چرخ کرده - ٣٠٠ گرم
 فلفل دلمه ای رنگی خرد شده - یک پیمانه
 قارچ خردشده -  یک پیمانه
 رب گوجه – یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و ادویه - به میزان لازم
 پنیر پیتزا - ٢٠٠ گرم
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن ٥ دقیقه هم بزنید. بعد نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر را بریزید و آرد الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید.برای مواد میانی هم همه موادبه جز پنیر را مخلوط کنیدوکمی تفت دهید و یک استکان آب اضافه کنید و درش را بگذارید تا بپزد.نیمی از مواد کیک را داخل قالب چرب کرده بریزیدو نیمی از پنیر پیتزا را اضافه کنید. بعد مواد میانی را روی آن بریزید و کامل پخش کنید. بعد نیمه دیگر مواد کیک را اضافه کنید . می توانید مواد را داخل قالب مافین هم بریزید وبه صورت مافین تهیه کنید.کیک را در فر با دمای ١٨٠ درجه در طبقه وسط بگذارید تا به مدت حدود ٤٥ دقیقه بپزد و طلایی رنگ شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره