logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک ساندویچ نرم و لطیف

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  کیک ساندویچ واقعا نرم ترین کیکی بوده که تو کل زندگیم خوردم دقیقا مثل کیک های ژاپنی پنبه ای نرم وخوشمزه 
مواد لازم 
۵تا تخم مرغ 
۵۰گرم روغن 
۵۰گرم شیر 
۵۵گرم ارد 

۵۰گرم‌ شکر 
۵گرم وانیل 
۵گرم اب لیمو 
زرده وسفیده هارو از هم جدا میکنیم 
روغن وشیر با همزن دستی میزنیم تا مخلوط بشه ارد واضافه میکنیم وهم می زنیم بعد زرده ها تخم مرغ اصافه میکنیم وبا همزن دستی این مواد باهم مخلوط میکنیم ومیزاریم کنار 
حالا سفیده تخم مرغ با شکر و وانیل و اب لیمو با دور تند همزن میزنیم تا خامه ای وسفت بشه (چون ابلیمو داره کمی زمان میبره تا خامه ای بشه تقریبا ۶تا ۷دقیقه با دور تند هم بزنید)
سفیده هارو در ۳مرحله به موا‌د اضافه میکنیم وقتی مواد یکدست شد میریزیم داخل قالب میزاریم تو فر از قبل گرم شده تو دما ۱۷۰درجه به مدت نیم ساعت 
(۵دقیقه اخر من‌گریل روشن کردم تا طلایی بشه )
کیک از فر دراوردیم کناره ها با چاقو برش میزنیم کیک برمیگردونیم روی یک کاغذ روغنی یک طرف کیک خامه قنادی میزنیم صاف میکنیم اونطرف کیک میزاریم روی خامه ها ومیزاریم داخل یخچال چند ساعت 
بعد مثل فیلم برش می زنیم 
نیاز نیست کاغذ روغنی رو چرب کنید 
فقط کف قالب کاغذ روغنی بزارید کافیه 



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره