5
1
963
5
1
963
آخرین خبر/ به ۲کیلو لیمو ترش،
نصف لیوان نمک اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید
و ۲۴ساعت داخل یخچال بذارید.
به ۱۵ لیوان آب جوشیده،
۱ لیوان سرکه اضافه و اجازه بدید دوباره بجوش بیاد.
لیمو هایی که بعد از ۲۴ ساعت با آب سرد شستین رو داخل آب و سرکه بریزید
بذارید ۱ دقیقه بجوشه بعد با آبکش دربیارید و زیر آب سرد بگیرید
۴ مرتبه اینکار رو تکرار کنید
و بعد از مرتبه چهارم که با آب سرد شستید،
بوسیله خلال دندان روی لیمو ها سوراخ ایجاد کنید
به مدت ۱ماه زیر نور آفتاب قرار بدید تا کاملا خشک بشه.اگر داخلش خشک نشه،کپک میزنه.
اگر آفتاب در دسترس نبود،روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید