نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

ترشی هلو با تمرهندی، یک ترشی خوشمزه که از خوردنش سیر نمی‌شوید!

منبع
فرارو
بروزرسانی
ترشی هلو با تمرهندی، یک ترشی خوشمزه که از خوردنش سیر نمی‌شوید!

فرارو/ ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آن‌ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی‌های میوه‌ای یکی ازا نواع ترشی‌های ملس و بسیار خوشمزه هستند که طرفداران زیادی دارند و شما می‌توانید هم در کنار غذا و هم به عنوان یک چاشنی ترش و ملس از آن استفاده کنید. ترشی هلو با تمر هندی یکی از همین انواع ترشی‌های میوه‌ای است که طعم بهشتی و بی‌نظیری دارد و می‌توانید آن را با روشی بسیار آسان و بی‌دردسر در منزل درست کنید. پس برای درست کردن یک شیشه ترشی هلو خوشمزه در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم
هلو سفت: ۵ عدد
تمر هندی: ۱ بسته
نمک: به میزان لازم
سرکه: نصف لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا تمر هندی را داخل یک کاسه بریزید و ۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و با قاشق خوب تمر هندی را هم بزنید تا کاملا با آب جوش حل شود. حالا ظرف را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید بماند، سپس تمر هندی را از صافی رد کنید. آب صاف تمر هندی را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کم کم شروع به جوشیدن کند. وقتی تمر هندی جوش آمد، سرکه و نمک را اضافه کنید و ۲ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در مرحله بعد هلو را پوست کنید و به صورت درسته داخل شیشه‌های خشک و تمیز قرار بدهید. مخلوط تمر هندی و سرکه را روی هلو‌ها بریزید تا جایی که شیشه پر شود، سپس درب شیشه را ببندید و شیشه ترشی را به مدت ۱ هفته داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان، ترشی هلو خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره