نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه گمج کباب گیلانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ آموزش گمج کباب گیلانی را در این ویدیو ببینید.

مواد لازم: گوشت گوساله یا گوسفندی نیم کیلو پیاز 1 عدد سبزی ریز خرد شده : تره،جعفری،گشنیز،چوچاق 1 فنجان (اگر چوچاق در دسترس نداشتید،حذف کنید) گردو آسیاب شده 1 فنجان رب گوجه فرنگی 1 ق غ رب انار 2 ق غ نمک،فلفل،زردچوبه،گلپر به میزان لازم آب جوش 1 لیوان روغن مقداری

طرز تهیه: در گیلان،این غذا داخل دیگ گلی محلی پخته میشود که بهش گمج می گویند. اگر در دسترس نداشتید،داخل تابه بپزید. داخل گمج مقداری روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه. گوشت را به صورت خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش فلفل و زردچوبه بزنید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. سبزی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. احتیاجی نیست که سبزی سرخ شود.گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و تفت بدید تا خامی گردو گرفته بشه.رب انار بریزید و کمی تفت بدید.یک لیوان آب جوش بریزید و در گمج را بزارید و به مدت 2 ساعت با حرارت کم برای پخت بهش زمان بدید.بعد از 2 ساعت،نمک و گلپر بریزید و در گمج را ببندید و یک ربع دیگه برای پخت زمان بدید تا مزه دار بشه.این خورش باید کاملا غلیظ بشه و آبکی نباشه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره