logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه آش آلو با رشته

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه آش آلو با رشته

نمناک/ خوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت. در ادامه رسپی های قبلی، در این بخش از آموزش آشپزی نمناک یکی از بهترین و پرطرفدارترین آش های بدون گوشت را برایتان در نظر گرفته ایم.
مواد لازم آش آلو با حبوبات
نخود پخته 1/3 پیمانه
لوبیا چیتی پخته 1/3 پیمانه
عدس خام 1/3 پیمانه
آلو بخارا 1/2 پیمانه

رشته آش به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1 عدد
روغن  به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
رب 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
 دستور تهیه آش آلو و عدس
با مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.
زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.
نخود و لوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.
حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.
به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت پخته و خوب جا بیفتد.

بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.
آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره