سالاد اسفناج و توت فرنگی
برترین ها/ خیلیها معتقدند بیشتر توتفرنگیهایی که در بازار است گلخانهای است و مزه ندارد. این تصور تا حد زیادی درست است. توتفرنگیهای پرورشی، اندازه بزرگی دارند و خیلی هم خوشرنگ و معطر هستند، اما شیرین نیستند و برای سرو بهعنوان میوه شاید بهتر باشد از کمی شکر، عسل یا سس شکلات استفاده کرد و راهحل بهتر و طبیعیتر این است که از توتفرنگی استفادهای غیرمعمول کرد و در سالاد از آن استفاده کرد. این پیشنهاد با آنکه کمی عجیب به نظر میرسد، اما توتفرنگی در سالاد یک اتفاق خوشمزه و بینظیر است، بهخصوص برای کسانی که گوجهفرنگی دوست ندارند و به همین دلیل آنتیاکسیدان میوههای قرمز به بدنشان نمیرسد. در سالاد اسفناج و توتفرنگی از موادی استفاده شده که همگی در کمک به تقویت حافظه، بالا بردن قدرت تصمیمگیری و بالا بردن واکنشهای عصبی و ذهنی موثر هستند.
- اسفناج تازه: ۲۵۰ گرم
- توتفرنگی: ۱۵۰ گرم، خرد شده
- خیار متوسط: ۲عدد، نگینیشده
- پنیر فتا: ۲۰۰ گرم، خرد شده
ساقههای اسفناج را جدا کرده و برگها را به قطعات درشت خرد کنید. سس و همه مواد را مخلوط کرده و حداقل 30دقیقه صبر کنید تا طعمها به خورد هم بروند.
نکته: تا آنجا که ممکن است از برگهای جوان و شاداب اسفناج استفاده کنید.
احتیاط: توتفرنگی از میوههای آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابی بشویید.
پیشنهاد: اگر آووکادو در دسترس دارید، به جای خیار استفاده کنید.
سس کنجد:
اصطلاح نان سنگک خشخاشی از 50سال پیش تا امروز که روی نانها کنجد میپاشند، همچنان سرزبانها و در یادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسیاری از کشورهای دنیا مانند ترکیه و آلمان تولید و در انواع نان و شیرینی مصرف میشود. سسی که روش تهیه آن در ادامه میآید، یکی از مطبوعترین و خوشمزهترین سسهاست و در دستور اصلی آن از دانه خشخاش استفاده شده است، اما به دلیل دردسترس نبودن، کنجد جای آن را گرفته است.
موادلازم برای سس کنجد:
- روغن زیتون: یکدوم پیمانه
- سرکه سفید: یکچهارم پیمانه
- شکر:4 قاشق غذاخوری
- پاپریکا: یک قاشق چایخوری
- گردو: 25گرم، چرخکرده
- کنجد: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
شکر را در سرکه حل و با بقیه مواد مخلوط کنید. همچنین یادتان باشد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.