نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سیب‌زمینی پلو یک شام فوری و خوشمزه    

منبع
خراسان
بروزرسانی
سیب‌زمینی پلو یک شام فوری و خوشمزه    

خراسان/ مواد لازم
برنج -2 پیمانه
سیب زمینی - 500 گرم
شوید تازه- 300گرم (یا خشک 5 قاشق غذاخوری)
سیر- 4 حبه
زعفران آب کرده- یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ-  3 عدد
پنیر- حدود 60 گرم
زرد چوبه -  یک دوم قاشق چای خوری
نمک و روغن - به میزان لازم
 طرز تهیه
برنج را بعد از شستن یک ساعت در آب سرد و نمک خیس کنید.سیب زمینی را پوست بگیرید و به قطعات یک سانتی متری برش بزنید.شوید را بعد از شستن به قطعات 2 سانتی خرد کنید. اگر از سیر تازه استفاده می کنید آنها را خرد کنید.در یک قابلمه 4 لیتری آب را بجوشانید و به آن یک قاشق غذاخوری نمک و برنج به همراه زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید برنج نیم پز شود. بعد سیب زمینی و شوید و سیر رنده شده را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بپزد و سپس وارد صافی کنید و روی برنج مقداری آب ولرم بریزید و بگذارید آب برنج و سیب زمینی و شوید خارج شود.در قابلمه ای  روغن بریزید. کف قابلمه (برای ته دیگ) هم می توانید از سیب زمینی استفاده کنید. روی آن  زعفران  بریزید و اگر از سیب زمینی استفاده می کنید کمی هم نمک روی سیب زمینی بپاشید.بعد برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت متوسط (اگر از شعله پخش کن استفاده کنید برای دم کشیدن پلو بهتر است) تا پلو بخار کند. روی قابلمه دم کنی بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 45 تا یک ساعت پلو دم بکشد.
در  تابه ای  روی حرارت کم 2 قاشق  روغن زیتون یا کره بریزید. بعد پنیر و تخم مرغ را اضافه کنید و در ماهی تابه را ببندید تا 3 دقیقه که سفیده تخم مرغ سفت شود .بعد از کشیدن برنج تخم مرغ را روی آن بگذارید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره