دیگه برای مهمونی ها چایی ساده نیار!
ترفندتو/ چای آلبالو، نوشیدنی خنک و دلچسبی است که با عطر و طعم بینظیر آلبالو، زینتبخش سفرههای ایرانی در فصل تابستان میباشد. این نوشیدنی به سادگی و در زمانی کوتاه با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا یا یک میان وعده سالم و مقوی سرو شود.
چای آلبالو، نوشیدنی خنک و دلچسبی است که با عطر و طعم بینظیر آلبالو، زینتبخش سفرههای ایرانی در فصل تابستان میباشد. این نوشیدنی به سادگی و در زمانی کوتاه با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا یا یک میان وعده سالم و مقوی سرو شود.
در این مقاله، طرز تهیه چای آلبالو به دو روش سنتی و ساده را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم (برای 4 نفر):
روش اول:
آلبالو: 1 پیمانه
آب: 2 لیوان
نبات: به مقدار دلخواه
روش دوم:
آلبالو: 1 پیمانه
آب: 2 لیوان
شکر: به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
روش اول (چای آلبالو با نبات):
آلبالوها را به خوبی بشویید و در قوری بریزید.
نبات را به دلخواه به صورت تکهای یا پودر شده به آلبالوها اضافه کنید.
تا نصف قوری آب بریزید.
قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا آلبالوها به جوش بیایند.
بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر چای آلبالو را دم بکشید.
با استفاده از گوشتکوب، آلبالوها را کمی له کنید تا طعم و رنگ بیشتری به چای بدهند.
در صورت تمایل میتوانید کف روی قوری را جمع کنید.
چای آلبالو را از صافی عبور دهید و در فنجانهای مورد نظر بریزید.
از طعم گوارا و خنک چای آلبالو لذت ببرید!
روش دوم (چای آلبالو با شکر و زعفران):
آلبالوها را به خوبی بشویید و در قوری بریزید.
شکر و زعفران دم کرده را به دلخواه به آلبالوها اضافه کنید.
تا نصف قوری آب بریزید.
قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا آلبالوها به جوش بیایند.
بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر چای آلبالو را دم بکشید.
با استفاده از گوشتکوب، آلبالوها را کمی له کنید تا طعم و رنگ بیشتری به چای بدهند.
در صورت تمایل میتوانید کف روی قوری را جمع کنید.
چای آلبالو را از صافی عبور دهید و در فنجانهای مورد نظر بریزید.
از طعم گوارا و خنک چای آلبالو لذت ببرید!
نکات:
میتوانید از آلبالوهای تازه یا منجمد در تهیه چای آلبالو استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از انواع مختلف نبات مانند نبات چوبی، نبات شاخهای یا نبات پودر شده استفاده کنید.
مقدار شکر و زعفران را میتوانید به دلخواه خودتان تنظیم کنید.
چای آلبالو را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
میتوانید چای آلبالو را با یخ، نعنا یا لیمو ترش سرو کنید تا طعم آن دلچسبتر شود.
نوش جان!
امیدواریم از این دستور تهیه چای آلبالو لذت برده باشید و بتوانید با این روش، یک نوشیدنی خنک و گوارا را در روزهای گرم تابستان برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.